"Nej jag föddes snäll"


Juhänna hos Suffi



Suffi har tre väldoftande ljus. Jag tände alla tre och följande konversation utspelades:
"Grattis på födelsedagen".
"Meh, jag fyller faktiskt inte fyra."
",..."

OCH HON SOM BRUKAR VARA DEN MED SLIPADE HJÄRNCELLER!

Sweet, sweet revenge.

Glöm Luleå

Jag vet inte vad som flög in planeten på mig då jag faktiskt för ett bra djävla tag trodde att Jag skulle plugga radio efter gymnasiet. HA HA! Min röst ich not good för radio. Jag tar och läser till mig italienskan så att jag kan den flytande, sedan fortsätta på min yrkesdröm jag haft sedan barnsben.

God natt!


Fyrtioelva utkast senare

This is for you. Nu kommer du att slippa twilight-ljudet! Though I love it.

MOAHHAAHAHA! Har så mycket att snacka skit om men gör det med Suffi imorgon. PYJAMASPARTY! <3

Om du har en timma över tycker jag att du kan kolla Kathy Griffin, min absoluta fravoritkomiker. Jag älskar kändisskvaller, so no surprise there. ENJOY!

(Och om du inte orkar kolla kan du åtminstone kolla in klipp 4, 3 min in, då hon snackar om bilkörning med sina hundar)











GRATTIS TILL MIG!

,.. för studenten, på 19-årsdagen och 20-årsdagen,.

Japps, igår fick jag min present för studneten och två födelsedagar frammåt. Körtkort. Till sommaren cruisar jag runt Stockholm I BIL! Pappa föreslog intensivkurs och uppkörning i någon håla i Norrland(kommer inte ihåg namnet på den), lättare att kirra kortet där tydligen. "Jamen det finns väl en huvudväg och fyra rödljus där! Går inte att missa uppkörnignen"
Snart flyger jag iväg
, okej, inte det, men typ flyger i själen för den kära Roslagsbanan har börjat gå igen! WIIIHUU! Inga mer stinkande, vattenläckande, mörka ersättningsbussar! Och om ett år, HA HA d är det ingen mera senapsgulsitsig Roslagsbana utan BIL! *flyg iväg, flyg iväg, flyg iväg*
Mot bion, och Freya och Louise.
CIAO!


*Lägg märke till min OTROLIGT välvårdade, vackra, snirkliga handstil vid namnteckningen.

Jaghatarattständigtbehövakommauppmednyarubrikerjagvilljubarabloggaförihelvete

HA HA! Nu har klockan ställts tillbaks! Nu kan jag vara vaken huuuuur länge som helst ju! (En timma extra!) Har dock lov och pisstråkigt på dagarna och måste inte dra hemifrån in till staden förens vid två imorgon. bio. bio. bio.

FOTO med mobilen i mitt vardagsrum

"Låt den rätte komma in"
Om sadistiska tolvåringar, brinnande kvinnor i sängar och liten barfota flicka surplandes vuxna människors blod. Oh, vad jag gillar det. Ett barn som för en gångs skull dräper vuxna. För mig är filmens värld, en helt egen värld(därav att den heter Filmens värld liksom. DUH!) Och alla polisserier om pedofiler som kidnappar barn och låser in dem i en källare i skogen går ständigt. FINALLY så gör en liten söt flicka detsamma, ja om man bortser från att hon inte kidnappar, eller våldtar, eller låser in folk i källare. Jag är en sån djävla fjolla dock när det kommer till 'skräckfilm', kommer inte kunna sova på en vecka, minst. Får be Suffi flytta in helt enkelt. (Madrassen du sov på för typ tre veckor sedan ligger fortfarande kvar, och under alla saker skall du säkert se att lakanen täcker den med!)

Nu skall jag låta kroppen domna av, dregla lite på kudden och sova en hel härlig extra-timme imrogon. Idag. Söndag.

Over and cappuccino

Men bah liksom vad! höstlov,.. Gargh!

Klart man är kaxig för att det är höstlov! "Nu djävlar skall jag sova ända tills klockan två på dan! Höhöhö" tänkte jag igårkväll.
     Men två orienteringsnötter dundrade runt huset tidigt i gryningen så man var uppe klockan 08.30 i varje fall!
     Men jag har lyckats ta kål på dagens timmar ändå! Jag Skulle ha tränat med Cissi, men i och med att hon är reklamutdelare(ni vet hur sådana är! eller?) och jag har haft konstant värk i Tibialis anterior ett tag blev det inget av det, förens Måndag. Jag trodde ärligt talat att det inte fanns någon muskel på framsidan av vaden så att säga! Idag visade mamma hur jag skulle stretcha, f*ck! Jag är böjlig, jag är väldigt vig, jag är som djävla spaghetti! Men den här stretchningen gjorde så ont, och jag var så stel där. Min brosa som vi brukade reta för sin stelhet fick sig ett gott skratt. (Dock fick vi sluta med retningsfasonerna då vi fick reda på hans barnreumatism)

Men jag har köpt biobiljetter och käkat sju knäckesmörgåsar!


Lille Skutt ich happy 2 see u.

TvNord

Detta är då ett klipp från slingan som ligger ute på TvNord just nu. Den osmj ag med halva klassen mestadels producerat under våran Tv-praktik. Här är det jag och Freya som filmat naturinslag; "Sthlm by night" Yeah. Jag är galen i Teddybears så utan låten hade inslaget inte varit detsamma, för mig.



Trivia: Redigerat i Avid.
     Jag hade loss någon skruv på stativet som ramlade ned i väskan därav mitt och Freyas internskämt "som en skruv i en stativväska". You know - "Som en nål i en höstack". Humorn suger så jag tror det var jag som sa det.
     Varför blir det hackigt? Blah! det ser snyggare ut på Tv'n!!! PLING (dagens i-landsproblem)


VARFÖR är SF fjolliga och inte låter en reservera/köpa biljetter nu?

Anledning till att jag inte skriver femton inlägg per dag.

Jag börjar seriöst ärligt helt uppriktigt tycka att mitt liv är en liiiiiten aning händelselöst. Jag sover, går i skolan, äter och tränar. Däremellan lite läsning och Tv-tittande.
Men jag har några få highlights of the week att dela med sig av;

I tisdags stank gardinerna på ersättningsbussen använda orienteringskläder. Jag behövde inte en sekund extra för att känna igen doften. Den djävla doften utav orienteringskläder.

I onsdags halkade jag i leran i en backe, med gräs. Mina fina glittriga gympadojor FULA!

Idag då jag var på väg hem från bussen hade en gatlampa gått sönder och i mörkret där jag famlade mig fram trampade jag på en snigel. Inte bara trampade och plattade till den, utan verkligen mosade! Sedan efter man hoppat runt som vilket pucko som helst utstötandes kräkljud kunde jag fortsätta resan hemmåt. Bara för att finna att huset är nedsläckt och tomt - EN FREDAG!

Pappa på buss
, mamma på jobb, lillebror på fest.


Ja, jag skall erkänna att livet inte är lika händelserikt utan pojkvän. Eller flickvän!


Over and cappuccino

Vintertid?

Godmorgon! Min mobil och min dator har ställt klockorna på 05:43, medans min väckarklocka står på 06:43. Vad fan är klockan egentligen? Jag googlar vintertid och någon snubbe säger att den infaller 30 oktober år 2008. Det är inte 30 oktober! DET ÄR DEN 22:A FÖR I HELVETE! Och jag har ingen aning om vad klockan är!!


Oliver och gänget

Den största anledningen till att jag vill titta på denna film istället för Frankenstiens monster på Halloween är just denna låt;



"Man är väl infödd?
Man har väl koll
Jag äger ingenting
Men jag har storstadskontroll
Man är väl uppfödd med rock'n'roll
Bebop-generationen
Jag har storstadskontroll"

Oh, den är så undebar! Då refrängen börjar skruvar jag upp ljudet tills högtalarna sprängs. Även spegeln då jag börjar skråla med. Fick ett klipp från "Skönheten och Odjuret" med. Är det någon som har den filmen som kan låna mig den? Den slår t om "Den lilla sjöjungfrun"(!)



fan. Cissi hämtar upp mig närsomhelst. Ned till Friskis för ett pass

Over and capuccino!

Bortgjord

Fredag morgon, ca 07:58. Johanna med vännen Cissi skyndar över bussfilen för att ställa sig i den långa kön till ersättningsbussen som bildas utav morgon-kommunalt-åkande-personer. I ögonvrån får jag syn på en buss och tänker skynda på stegn lite. ÅH FAN! Där var en trottoarkant! Jag hinner bara tänka; "ajdå." och så ligger man ned med näsan i backen. Tjejen bredvid mig och Cissi börjar skrika så att ingen skall missa mitt "lilla" fall. Nerå, ALLA i den långa kön tittar. Och vad man borde ha gjort är att ha ställt sig upp, bugat sig och vrålat "JAG MÅR BRAAA, THANK YOU!" plojja eller sånt. Men vad jag gör är att jag resrer mig snabbt och skrattar nervöst till skrik-Fia och skyndar mig med Cissi till kön och låtsas sedan som om det regnar. >.<

Sista lektionen som var italienska skulle jag och Cissi rita en serie, baserat på en bit av en novell vi läst. Sjävlklart ville vi leka med riktga bilder i Photoshop. Underbart resultat! Får lägga upp det senare.

På kvällen blev det hem till Sara ute i Vallentuna för Ringenrace! Alla tre Sagan om Ringen - filmerna. Okej, det var typ ingen som kollade på filmerna, men djävligt trevligt var det iaf! :D


BILDTEXT: Både Suffi och jag är överens om att en fulare bild på oss två får man leta efter. (Det är denna bild som skall visas över stan då vi sätter upp våran två-manna-pjäs - "Den miljömärkta pulkan")


Älskade texter

Det finns få, få texter/berättelser/dikter/romaner som berör mig. Som hamnar i "bra"-högen i minnet. En utav texterna läste jag i åttonde klass. Det är en helt, enligt mig, underbar text; skriven utav Stig Dagerman. "Att döda ett barn", tydligen ett beställningsjobb från "Nationalföreningen för trafiksäkerhetens främjande". Nyligen har dock en vidrig människans advokat totalvåldfört sig på denna text. Hur kan han ens förmå sig att citera ur denna text, denna bit av ord som etsats fast i min "bra"-hög. Djävla, vidriga, äckliga människa. Jag är inte en person som hatar, men tack vare att advokaten till en liten flickas mördare citerar ur en utav mina favorittexter blossar otrolig avsky upp i mig. Jag vill inte att mitt fina textminne skall smutsas ned, eller ens vara i närheten utav en sådan person.
Jag blir äcklad, vill skydda texten, förära den med elpistol som den kan försvara sig med. Just nu kramar jag om orden i tankarna - för i vilken helfel situation de har använts,...

Att döda ett barn
LÄS HÄR

Artikel om äcklig, värdelös, förbaskad advokat
LÄS HÄR

Utkast: Du kan ...

Du kan typ skippa att läsa det här, för det är ingen bra skit allts. Men hey! Klockan är 23:11 WUUUUH! Elva minuter över elva - då får man önska sig nått!
Jag är en person som är nog tvärtemot en hypokondriker. Väldigt chillat inställd till det mesta som ens kan tänkas vara något fel i kroppen på mig. T ex har jag en klickande, ibland, krasande käke. Ibland går det knappt att äta pågrund utav att den låser sig, sedan får jag försöka bända upp skiten och då tror ma att hela käkbenet skall hamna på vift. Men piece of cake. Och om det börjar stråla i nacken som det går ibland behöver jag helt enkelt en till kudde då jag skall sova. Eller om det börja dunka i tinningarna har jag helt enkelt ätit för lite glass. Jag ställer någon slags diagnos och botar den på mitt egna lilla vis - eller låter det vara. Jag skiter i vilket!

DOCK! Finns det ett undantag. Och det är munsköljet. Jag har varit väldigt noga med att inte svälja (den sääääkert superhälsosamma) blå vätskan och spottat ordentligt efter en minuts sköljande, gurglande, dreglande. Men nu ikväll då jag trodde ha fått in taktiken svek dörrvakterna vid min strupe och blå läbbig, frätande, brännande vätska rann ned. Först stod jag bara still. Såg mig själv i spegeln med ett skatbo på huvudet(resultatet utav två dagars hårsprayande och tofsuppsättande), med utsmetad kajal under ögonen och iförd en Modesty Blaise-tischa. Panik.

Så; berätta för mig - gärna. Vad händer om man sväljer munsköjet? Jag använder FLUX. Blir min mage flourig? Blir kisset indigofärgat?

MEIN GOTT! (tyska. duh!)
Men kolla vad jag hittade på wikipedia;
Hypokondri eller inbillningssjuka, ibland nosomani, är ett tillstånd som innebär att den sjuka är övertygad om att hon har en eller flera fysiska sjukdomar trots att hon är fysiskt frisk.
OCH
Münchhausens syndrom är en psykisk sjukdom som innebär att en person uppsöker sjukvården och uppger falska symptom för att komma under vård. Till skillnad från hypokondrikern, som faktiskt tror att han eller hon är sjuk, är en person med Münchhausens syndrom fullt medveten om att
han far med osanning.



Nej jag kan inte vissla.

Imorse klockan drog igång 06:30* och en levande död steg upp ur sängen. Kl 08:31* satt en då vaken Johanna i skolan och väntade på sin projektarbetskompis. Vid 09:28* tog hon ersättningsbussen hem då kompisen försovit sig - och har för ont i huvudet för att komma till skolan.

Nu jag sitter och surplar vatten från en blekt gul mugg ur ett blekt gredelint sugrör.


Att åka till skolan för att en halvtimma senare åka hem igen! Stor vits liksom!not. Hade fortfarande tandkrämsmaken kvar i munnen då jag kom innanför dörren.


MEN NU ÄR DET LILL-LÖRDAG och vi skall vara glada!
Hade jag haft ett Id-kort, pengar och kompisar som är lika dumma i huvudet som jag hade jag dragit ut på krogen ikväll. Istället skall jag gå och spika lite och sedan kanske byta färg på nalgarna. Då känns allt bättre. Sedan kaaaanske jag borde skriva lite skolarbeten. Men sådant är ju tråkigt?


Sedan tänker jag nog göra ett IRL med mig själv och picknicka i Bokskogen. Jag känner faktiskt för att åka ut och ha en picknick ute någonstan snart! Kanske på söndag? Dock EFTER att jag varit i kyrkan.

*Jag VET sannerligen inte varför jag ideligen skriver klockslag. Typ en "24"-skada.

Jag tittar inte ens på "24"!!!11!

Kan du vissla Johanna?

"Nej, det kan jag inte."

I min familj firar vi julen vartannat år med mina kusiner och faster, och de andra åren med mina mammas kusiner. Varenda år som vi kom på julafton hem till min mammas kusiner gick "Kan du vissla Johanna" på Tv - har du inte sett den, gör det. Och efter varje gång, år efter år frågade mina släktingar "Kan du vissla Johanna?". Ångest. Riktig djävla ångest - som sexåring! För inte fan kunde jag vissla.
De följande åren började jag träna någon vecka innan julafton för att kunna vissla till svar istället för att generat titta ned i backen med ett svagt "nej". I och med pressen så kunde jag inte få fram ett ljud. Sedan kom serien igen och man satt i soffan bredvid julgranen. Jag visste att så fort eftertexterna rullat klart kommer frågan skrattandes från någon glögg-drickande släkting. Det var så otroligt pinsamt tyckte jag, så otroligt jobbigt!

Men, det slutar lyckligt. Jag lärde mig tillslut att få fram vissel-ljud. Dock är jag idag okunnig i visslingsämnet - jag försökte nyss men inte ett ljud kom, bara luft. Lite sorgligt att jag som 18 år kan köpa snus, rösta och ta körkort - men inte kan vissla. Är det illa?

Men livet har sina ljusa sidor, för jag är GRYM på att blåsa bubblor! Haha! tuggummi<3

Over and cappuccino

Huvudvärkande pulkaåkningar

Wuu. Huvudvärk.
Det känns typ som att de sju små dvärgerna från Snövit dragit på sig hjälmar i stål och springer rätt in i min högra tinning, INNEFRÅN!
Eller att någon pressat in kottar utav bly genom öronen och satt batterier i skiten så att de hoppar runt därinne.
Eller som när man åker offpist uppe i fjällen med en kusin som är grymmare än en själv på sådan skidåkning och man åker in med högerskidan under en rot och huvudet in i en granstam.

Med tanke på skidåkning -> snö -> vinter -> pulka.

Jag har fotograferat med Suffi idag, vi gick ut och skulle leka modefotografer. Det blev kallt och eländigt så det slutade hemma hos mig med varm Oboy. MEN! Tillbaks till pulkor och Suffi. Detta var i början på året 2007. Jag var blond, och jag var den som åkte ned för Suffis utetrappa med en miljömärkt pulka.



Lamt? Inte då, tyckte vi då vi gjorde den. Laddar upp Jellyman-filmen jag gjort med Cissi någon gång också.

Over and cappuccino

HIHIHI TWILIGHT!

Mohahahaha! *sitta och gunga och skratta* IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHH!!! LIKSOM TYP YÄÄÄÄÄY! Gagagagagagagagaggagagagagagagagaga!

Twilight HD Exclusive Trailer


Potter whattah? TWILIGHT FOREVER <3 EDWARD + BELLA = TRUE! ETERNITY! LOVE!
Wiiiiiiie! 21 november! 21 november! 21 november!

GRÅTA, SKRATTA, SKRIVA MED VERSALER - LYCKA!

Jag gillar Twilight.

2 timmar, 38 minuter senare

,..sedan jag skrev det förra blogginlägget.

Gissa vad jag har gjort den tiden?
Helt korrekt, ägnat åt att skriva min livsåskidning. Skapat en stat för Samhällskunskapen och pluggat in italienska reflexiva verb i dåtid. Eller inte.

I två och en halv timme har jag ägnat mig b la åt:

Photoshoppa bilder på mig själv. Denna döpt till "Juhänna-Zåmbie"


Kolla in samtliga låtar från "Shrek"-filmen på youtube


,...och måla naglarna

Hur djävla svårt kan det vara att ta en kvart åt att skriva in en text? Jeeeeez. Arbetet är ju klart! Det är fanimej en bedrift att Inte göra något skolarbete alls!

Over and cappuccino

Purple nails, purple naiiiiiils (Lite Prince-röst och den låten ton på rubriken- okej?!)

Wuuuhuu. Nu sitter man här sista kvällen med Religionsarbete, Samhällskunskaps läxa och ett Italienskaprov att plugga till. Och jag som tänkte att detta år skall jag minsann göra läxorna, plugga till proven och skriva arbetena så fort jag får dem i mina tassar.
HAHA! - AS IF!

I Religionen skriver vi en livsåskådning. Jag kan säga att det bra med en livsåskådning är att inga direkta fakta är relevant, bara ens egna åsikter. Och att jag är klar med den. Det som är dåligt med denna livsåskådning är att jag skrivit det för hand. (Alltså oläslig skit som jag klottrat ned då jag satt på lektionen lika munter som ett visset blåbärsris.)

Och visst får en livsåskådning med frågor om Gud, skapelsen och meningen med livet en att tänka efter. Varför finns jag? Tar universum aldrig slut? Kom hönan eller ägget först? Och vad i hälleflundran händer där vid Bermuda-triangeln egentligen? Går den att hitta på google earth tro?

FOTO: Sofie Nyström

Ja acke och ve, fy och fan. Vilka i-landsfunderingar man har!
Och istället för att skriva detta borde jag ha pluggat! SKRIIIIIIIV JOHANNA!

Tror dock att jag målar naglarna istället.

Io <3 Dormire

Jag sov tills jag vaknade idag. (Vanliga dagar är det inte jag utan någon zombie-liknande person som ser ut som jag fast med påsar under ögonen som stiger upp ur sängen). I vilket fall så drog ingen djävla klocka igång något skitprogram och jag kunde i lugn och ro vakna. Och det bästa av allt? All ilska var borta.

Det värsta av allt? Jag vaknade samma tid som min sista lektion för dagen började.

Min lillebror skolkar idag också. Han påstår att han är sjuk men det tror jag inte alls på. I've been there and done that bro - you can't fool me.

Snart kommer häx,.. hrrm, mamma hem och då påbörjas förhöret. Lillebror och jag slängs ned för källartrappan(okej vi har ingen källare, men ändå!) satta vid ett bord där morsan marscherar fram och tillbaks framför oss i skuggorna. En stark tandläkarlampa är riktad mot våra ansiktet så att ögonen tåras, hon kastar även glasspinnar på oss då isen är slut. "Varför Är Ni INTE I Skolan!!" Det är då man måste lägga fram de diagram och prognoser utav en själv man ritat upp och förklara i minsta detalj Varför man är sjuk. Jo, jag har sovit dåligt och kanske inte ätit så bra de senaste tre dagarna därav att jag kan ha fått yrselattacker? Sedan skall man själv framföra hur man planerar att lösa sina problem och sedan kommentera sin egen insats. Efter det är det bara att invänta domen. Antingen frias man med ett "Jaaa,.. Precis så är det när man inte sköter sig." Eller så döms man med ett "Ja. Men då får man väl intr sitta uppe så länge framför datorn,....osv osv" Allt beroende på morsans humör.

Om jag dessutom städar rummet nu lite snabbt så ligger jag defintitvt på plussidan. Och lillebror som lodat runt i morgonrock har klätt på sig. Jag drog även igång en diskmaskin. Allt för att plussa. Så är det att vara sjuk hos Holmströms, man ligger inte i sängen och snorar, man är uppe och städar så att man inte skall få en utskällning.

Geeees alltså. Fick ännu ett infall om att jag skall bli lärare. Jag kanske är sjuk trots allt?

Tillbaka till framtiden

Det finns två saker i skolväg som jag är helt såld på.
Det första; Italienska
Det andra; Radio

Och att försöka kombinera dessa två efter gymnasiet samtidigt, är svårare än jag hoppats på. Drömmen är trots allt att kunna plugga radio i Italien. Är det ens möjligt? Dock är det väl så att all radio/Tv är styrt av någon ledande politiker i Italien. Och är det inte utav en politiker så är det utav maffian.

JAG KAN BLI MAFFIABOSS! Fie fan vad fräckt! Att styra undre världen; knark, mutning, ”försäkringar”. Svarta kostymer och bilar med tonade rutor. Jag kan ha mitt eget radioprogram, en egen station och få sända med mina maffiakollegor hela dagarna i ända. Fast för att bli maffiaboss måste man nog ligga i lite. Alla maffiabossar nuförtiden är redo för PRO och behöver rullator för att ta sig fram. Men om jag gifter mig med en maffiaboss som sedan ”dör utav naturliga orsaker” boooorde inte jag kunna sno åt mig chefsposten?

Fick faktiskt ett infall idag då jag satt på 633:ans buss mot centrum att jag skulle bli lärare. Helt plötsligt visste jag att jag skulle plugga på lärarhögskolan och jobba på en högstadieskola. Hela den euforiska känslan av att jag fattat mitt beslut om vad jag ska bli när jag blir stor försvann dock på Roslagsbanans ersättningsbuss, vem fan tar frivilligt på sig lärarrollen på en högstadieskola? Jag gick nyss på högstadiet, det var ju hur många äckliga ungdomar där som helst.

Högstadium? Vidrigare än sniglar utan skal.

Over n' cappucino

Terapi, per favore!

Hon är arg. Den är arg. Personen är arg. Johanna är arg. Jag är arg. Och jag kan inte förstå varför. Inte ens mitt rum känns som en fristad längre. Jag vill riva ned mina bokhyllor och krossa spegeln, skära sönder rullgardinen och mosa väckarklockan. Jag vill bara skrika! Det är helt sinnessjukt hur arg jag är, och jag inser själv att jag på någon sjuk nivå är ohälsosamt arg.
Men, imorgon börjar jag och Cissi med träningen igen. Får ingen slags träning numer annars. Jag tror att skuttandes runt i en timma tre-fyra ggr i veckan gör sitt. Jag behöver avreagera mig annars kommer snart min bild upp i rutan på Efterlyst då de undrar vem fan bruden i ballerinakjol är som valde att riva Regalskeppet Wasa och sedan gå lös med tvättmedel i sergelfontänen.
Jag är arg.
Jag är så arg.

Okej, nu blev jag ledsen istället. För nu spillde jag ut min burk med hundratals paljetter i form av stjärnor. De små färgglada skitarna ligger nu där nere på golvet och glittrar elakt mot mig.


Djävla stjärnor.

Lugg a la Titiyo

Jag har sömnproblemos! Som in i myrstacken. Första veckan som gått med vanliga lektioner har varit tuff, för jag har kunnat sova max 4 timmar per dygn. Och för att jag skall må bra behöver jag MINST 10 timmar. OH DJÄVUUUULEN! DÄR åkte rullgardinen upp i päronens rum. Det låter som om någon avlossat ett skott, eller tagit en mattpiska och smiskat till någon. Vad skulle dock en pistolman göra i mina föräldrars rum, eller en mattpiska? Okej, - Det senare vill jag inte ens tänka på. :S

Nu har jag fått ett nytt set påslakan med döskallar utav Suffi. Tolkas på två sätt.
1) Suffi önskar mig död. (Döskallar döh!)
ELLER
2) Hon har märkt av min lilla fetish för döskalletryck'
Detta skall hjälpa mig sova, få lite mer sömn,. För just nu så har jag utslag på kinderna och runt ögonen är det rött och torrt och ögonlocken är svullna. Lite lagom oattraktivt sådär.


Idag har jag varit framme med både hårtoning och sax. Numer svart och lugg. Enda kommentaren från mamma på frågan om det var fint - "Jaha,..."

Kunde inte bara säga rätt ut att det ser förtäskit ut?!

Åhhh! Nu börjar jag tänka på det där med deras mattpiska igen! Ewww

Girlsnight

Jag bestämde mig för att lite spontant dra ihop en filmkväll då vi skulle se Kejsarens nya stil. Egentligen skulle bara fyra-gänget se den väl (Jag, Freya, Sara och Lia) Men hälften kunde inte och jag hade inegn lust att sitta hemma och rulla tummarna för det. Bjöd in flera, alla kunde tyvärr inte men gud vad kul och trevligt och supermysigt det var igår! Fixa håret på Freya, snackade tjejsnack och en hel del annat. Godis, läsk och trevligt sällskap - all you need. (Sedan var det ett plus att lillebror var på fylleklassresa och föräldrarna på landet)

Freya aka Freyamon


Suffi


Denise


Cissi


Vilka jäkla lirare alltså! TACK för en mysig kväll!


Over and cappuccino

Tisdag 12/8

Utdrag från mitt block där jag skrev dagbok;

"16:26
Gårdagens lektion hölls utav en vikarie, en glad lite farbror med stora gester som lärde oss en dialog och lite sådant. Klassen verkar väl okej, men tjejerna håller mig lite utanför, fast jag såg väl inte alltför välkomnade ut då jag inte kunde sova något natten innan. De hade något race nedanför på gatan med bilar, techno och väldigt högljudda människor. Men men, Italien som Italien. Men igår jobbade jag mycket på lektionen med en kvinna från Australien, Maree. Hon är hur snäll som helst!

Idag när jag satt i klassrummet kom den riktiga professore in. En sjukt snygg tatuerad kille i trettioårsåldern. Wuhu! Dock pratar han Mycket snabbare än gubben från gårdagen, så det är väldigt svårt för mig att hänga med. Har idag fått lite bättre kontakt med Julia från Tyskland, vilket känns bra. Även en anan tysk, Gustav som var väldigt pedagogiskt hjälpte mig igenom mina svårigheter med italienskan.
Jag skall försöka hitta en bästis imorgon eller något. För jag klarar verkligen inte av att sitta ensam i den där djälva lägenheten igen. Fick jobba Två ggr med en fransman med en djävla attityd. Ni vet en sådan där "Jag är det bästa som hänt mig själv och alla andra". Han ropar ut kommentarer på franska till blondie, en kille från Belgien(fransktalande) och suckar högt över att återberätta dialogen för mig. Ett djävla rövhål med andra ord.

Idag efter skolan hade jag tänkt vara med på en gemensam promenad, men precis när jag skall gå fram till listan i receptionen skriver två tjejer in sig på de sista platserna. FAN. Inombords kom paniken då jag insåg att jag skulle behöva sitta i den där sketna lägenheten och känna ångesten krypa över en.  Men tack gode gud fick jag syn på Maree på Stazione Termini. Hon och jag gick och käkade lunch och bestämde för att träffas ikväll för att gå på en konsert med klassisk musik. Biljetten kostar en del, men just nu bryr jag mig bara om att få komma ut ur den här djävla lägenheten. Maree och jag är båda två jättesugna på att gå till någon danceclub, men enligt receptionisten på hennes hotell är italienare för lata för att dansa och därför är det magert med dansställen.

Mamma ringde nyss, och då brast det. Jag började storgråta och hon stod stressad på sitt jobb. Usch, jag har verkligen en sådan hemsk hemlängtan. Och Maree åker på lördag. Och skolan är stängd på fredag för då är det italiensk högtid. Fan. Måste boka in fler aktiviteter. Maree vet iaf nu om att jag fyller 18 på lördag, så vi skall fira min födelsedag då. (Ser fram emot!)

Men nu skall jag plugga lite, sedan duscha och göra iordning middag. Skall inte träffa Maree förens halv åtta. Känns som en evigehet dit,..

Det kan bara inte fortsätta såhär."

Girltalk

Jag vill ha en middag, riktigt tjejig med smultronvin, mys i vardagsrummet med tjejsnack, ljus och tänd brasa.

Jag har kollar priser inför Rom. Att åka på fredagen innan påsklovet och sedan komma hem torsdag på påsklovet går på cirka 4300 kr per person, flyg + hotell. Det känns så verkligt, som om vi fyra faktiskt drar iväg. Jag kommer att få återvända till Italien. Lycka <3

Hade Religionskunskap för andra gången idag. Fy fan vad roligt och intressant det ämnet är. Jag älskar det! Även fast jag kände mig superduperkonstig hela dagen och instängd i mig själv osv flikade jag in saker på lektionen. Religion är något som är helt underbart intressant! Jag har inte brunnit för ett skolämne så ofta! Det är väl Ljudmedier, fast det klår ju allt. Och praktiken är nog det bästa jag kommer att få göra i skolan. Men religion, wow. Och jag som inte ens är troende.

Blev helt glad och lycklig i kroppen efter det.


Nu är det en helvetes samhällsläxa att göra.
"Hur är Coca Cola samhällskunskap?"
Politiskt:
Ekonomiskt:
Miljö:
Juridiskt:
Socialt:


Samhällskunskap - Not my cup of tea.

FLUX

Bipacksedeln är ett intelligenstest, om du klarar det så lyckas du klura ut hur fan man skall få i sig munsköljet. Jag stod i tio munter MINST och försökte fram och tillbaks olika metoder för att få upp tio milliliter.
       Min tandläkare som pratar väldigt dålig svenska, pratar väldigt lågt och ständigt har på sig munskydd sade att jag måste köra med FLUX. Inget mig emot, jag gillar att säga ”Flux”.

Mitt rum

Jag har gått känt mig helfestlig mest heöa dagen idag. På bussen blev det skvaller med Cissi och Elinor sedan sittandes med Sara och projektarbetet. Men så fort jag satt mig ned i klassrummet där SvB kommer att hållas sjönk all glädje och precis all energi ur mig. Det är som att läraren, rummet, bänkarna och whiteboardtavlan suger ur all lycka ur en, ungefär som dementorer liksom. Sedan är iof min lärare i Sv en väldigt speciell filur.

citat från honom

"Ni verkar lite låga idag. Eller är det jag som är hög?"

På lördag blir det till att hjälpa pappa på Österåkerskaveln med ett riktigt skitjobb, nämligen parkeringen. Dock behöver jag inte springa runt och ta in parkeringsavgift utan nu gäller det bara att vifta bilarna åt rätt håll.

Kejsarens nya stil på lördag?
Eller annan film om det är någon utav er tre som kan!

Jag vill ha smultronvin.

Tillbaks till vad inlägget skall handla om. Mitt rum; det är stökigt och instängt, men jag älskar det.
Så fort jag går utanför tröskeln blir jag jättearg på allt och alla. På de gula väggarna och på den bruna heltäckningsmattan, på lillebror som sitter i sitt rum och på hans fula dörr. Och vågar någon sticka in huvudet genom min dörr in i min harmoniska zon blir jag flyförbannad. HELT UTAN ANLEDNING!

Mensen är på väg.
fan.

Imorgon skall jag söka jobb, IGEN

Seriöst, energidryck är äckligt gott.

















Jag har bestämt mig för att det är slut med "Gör flytande"-verktyget i Photoshop för min del. Ni får helt enkelt stå ut med att stirra på min gigantiska näsa tills jag har råd med a noose job.

RSS 2.0