Om jag dör

Skall nog uttrycka mig som När jag dör. för nog fan kommer den! Döden, alltså.

Då vill jag ha någon fin Yann Tiersen-låt spelandes i kyrkan,.
En ganska glad en, som matchar de hundra solrosor som skall pryda min mörkblåa kista. Jag kan tänka mig lite lijor också, men den djäveln som tar med pelargoner till min begravning kommer jag att dra ned i kistan med mig. Jag hatar lukten av pelargoner.

Om ni alla har svikit mig och jag dör i ensamhet(största mardrömmen) kan ni spela Lily Allens Fuck you. (Never gonna happen för jag har världens goaste kompisar och familj)

MJ's död kanske inte är på riktigt. Det är bara så att han planerar en sjuhelvetes comeback och skuttar fram på sin första konsertkväll hur sjukt djäkla bra som helst. Why not?


Om Volvos och Snoffan

Ibland känner jag lite ångest att bo mitt i ett radhusområde. Det börjar vid 9 varje morgon av att lekparken utanför invaderas av småbarn och föräldrar med fika. Barnaskriken ersätts efter klockan 9 på kvällen av hormonstinna blivande niondeklassare med mopeder som ska föra samtal och visa att de avslutat meningen med att gasa på mopeden så att gatan skriker. Vid 12-tiden på natten har dessa getts sig av för att ersättas med 20+ killar med gamla Saabar eller Volvos som verkar ha problem att få igång motorn, eftersom de Vägrar att stänga av dem i första hand.

Ja, jag kommer att bli den där subban i P R O som gammal som skriver insändare där jag klagar på katterna, folk med pelargoner och hur mycket det luktar kiss i allmänna hissar.

Va? Att även jag är jobbig då jag kommer hem stapplandes på höga klackar vid 4-5 på festkvällar? Eller hur jag & vännerna spelar musik på mobilen sena kvällar på Roslagsbanan på väg till klubbarna i stan? Hur Elinor & jag skriker ut POLE-DANCING så fort vi får tag i en stolpe?
,...


Ehm,.. JA! Nu skall jag ut och steka med min Snoffan på Ljusterö! Det blir jag, Snoffan och alla barnfamiljer på beachen. Ingen bikini-ångest alltså. :D

Ciao belli!

Bergsklättring i radhuset

Jag går upp och ned för trappan för att träna inför Kebnekaise. Tyvärr blir jag väldigt andfådd efter två rundor för halsfluss-baktisarna sitter kvar och även fast pencillinet utkämpar en strid mot baktisrna inom mig kan de inte få dem att sluta äta upp min kondis.
Djäkla baktisar.

Min sjukdom(inte halsflussen utan den som jag haft sen sjuan) brukar ge med sig mot sommaren, men i år är det bara värre. Och det rent ut sagt suger, stenhårt. Inte nog med att självförtroendet då får en törn(Hey, man får acceptera det som hänt och försöka leva med det) utan jag går runt & är rädd för att någon skall märka.

Fan också. Jag vill inte påverkas, utan vara tuff & kaxig mot sjukdomen, men det känns som "Vem försöker jag lura? Du ÄR lite miffo, stå för det istället för att gömma det".
Djävla sjukdom.

Nu ska jag ta en match mot Tv-fåtöljen för att träna inför alla farliga möten med bergsgetter och sådant man kan stöta på uppe på Kebnekaise.

Ci sentiamo! Ciao.

En absolut vanlig, lite småtråkig uppdatering

Tillbaks från de döda - Det är vad jag är. Jag fick halsfluss och kunde inte äta på tre dagar, men i torsdags kväll efter en dag med pencillin blev jag sjukt sugen på pizza! Så jag tog en, med kött och hela köret! Bad idea. Bad idea. VERY bad idea.

Nu vill jag ha middagskvällar ute på Ljusterö när vi fått fina utemöbler till dansbanan aka altanen.


Bränd som få är jag som har bestämt mig för att ljusa mitt hår, ordentligt. Sedan får jag se iom jag håller kvar i det när la famiglia & jag skall till Mummy-land på julafton, tydligen är det lite osäkert att vara ljushårig & blåögd där, men whatevvah - vart är det inte det? Dessutom är jag numer skillad inom konsten att kick-ass.
Note to self: Packa ned Matrix-badass-kickass-skorna


Det härliga lunchbordet



Min första mat. Jag la flingor i mjölk och väntade två timmar, då gick det ned någon enstaka sked.

Och avslutar kryptiskt med; Jag har en hemlig plan som ingen vet om. Den kommer nog att förändra mitt liv,. Har blivit så trött på släktingar och familj vars förväntningar jag endå inte lyckas leva upp till. Well, var pretto så lever jag mitt liv utan er.

Scared to death - Arrivederci cruel world!

Om 50 minuter åker jag ut till landet, för att aldrig återvända. Tror jag.

Landstället ligger på Ljusterö, bara en och en halv timma från radhuset i Åkersberga. Detta är då samma landställe som mina kompisar som gick Filmproduktion spelade in en skräckfilm på, med mig i en av huvudrollerna. Vi var livrädda den kvällen. Såg skräckfilnmer, berättade spökhistorier, spelade försjutton in en också! Så, nu skall jag ut dit själv på en regnig och grå dag. HELLLO???!!!!! Någon annan som ser att det kan bara gå åt helvete?!

Min mobil blev stulen för mindre än en vecka sedan så jag har ingen att kontakta! Ingen fast telefon finns där ute efter en felberäknad trädfällning över telefonledningen gjord av Pappa Holmström. Så djävla typiskt.

(Jag lite död)

Och sedan kommer tidingarna skriva; "Nybliven studentska död - Polisen misstänker mord". Och sedan gråter farmor eller så ut i tidningen om att jag var så snäll och glad. En gammal lärare om att jag "hade hela livet framför mig". Och lillebrosan "ja e hungrig". Nejdå, men tyyyyp!

Sedan när allt lagt sig kommer folk att fatta att jag bara dog, sådär helt utan anledning!(aka MONSTERS!) Så fort någon frågar är det "ingen som riktigt vet". Nu blev jag ännu räddare(okej okej, mer rädd).


FAN,. Jag skulle frågat Freya(ovan) hon var också med och rädd den där filminspelningskvällen! Eller Suffi-Snoffan och hennes pojkis-glass från Göteborg om de kunde följa med. Jag menar Göteborg har väl ingen direkt skärdgård? OH! Who am I kidding, Suffi-Snoffan bor ju i skärgården.

I'm a dead girl. Jag som har hela livet framför mig :'(

För jag har tagit studenten,...






Jag har redan tröttnat på ledigheten.
Sitter nu vi Tv6play och ser på Paradise hotel Danmark, fast texten är fel och visas cirka 30 sekunder för sent.

Det var inte riktigt såhär jag tänkte mig friheten... ;O



För jag ska ta studenten!

What a night!


Igår kväll bitchade pappa om att jag felprioriterade, Well hellooooo jag tar liksom studenten imorgon, klart jag inte vet hur jag skall prioritera då typ en utav de största dagarna i mitt liv skall äga rum!

I vilket fall! Ikväll satt jag och hade trevligt med vänner på msn då han får syn på min handväska som står på golvet och börjar gorma om att det är ostädat, yadda yadda. Sedan började han snacka om en papperslapp som ligger ute i hallen, jag sa att det bara är en sketen liten papperslapp och så börjas det! ”Oh no, you do NOT want to go there!”
       När jag hamnar i bråk med honom är det ”talk to the hand” och så går jag iväg. Men nu, ikväll, var jag rosenrasande. Så jag skulle kasta in min väska under sängen,. Vem kunde ana att en påle skulle sticka ut och riva upp hela handen på mig? (Okej, pålen var en bräda med vass kant och jag skar inte upp hela handen. Utan lillfingret) Men det kom blod!
      Så jag började gråta, och pappa var irriterad, mamma utmattad efter att ha lagat mat hela dagen, Lille Skutt hungrig och betedde sig suspekt under köksbordet, och lillebrosan fattade ingenting.

OCH! Jag har fått stressutslag på halsen och armarna! Jag kommer inte att få strula på skitlänge. D: Alla kommer bara att: ”AH! SALMONELLA!” typ.

Va? Barnen i Afrika?
Och de som inte får gå i skolan överhuvudtaget utan måste slava?
Och de utan vare sig mamma eller pappa som Mowgli?


Champagnefrukost imorgon med klassen! Jag blir nog packad innan lunchen på skolan, men vi skall nog kunde fejka tillräckligt med nykterhet för att få komma in! ;) Just nu är livet bra.

ang. bilden; Jag ville visa min 'huggtand', jag är numer vampyrfreak och vill inget annat än att bli en vamp myself!

RSS 2.0