Joshua Radin på Debaser

Maria Taylor som "förband" var helt fantastisk, måste. skaffa. hennes. album. Och han(Joshua Radin) var ju söt han med. Men O.M.G säger jag om basisten! (Och inte basist som i gitarr-aktig utan jag menar en skitstor fiol/bas!) Seriöst. Jag ville batra fria til honom, flytta till Canada och skaffa sjutusen ungar. Så. djävla. het.

JD från Scrubs var där, fast jag kollade hellre in Sofie när Joshua Radin kläckte ur sig det mot slutet av konserten.
Hon som är Scrubs-fan nr 1 såg hur lycklig ut som helst då hon som alla andra vände sig om för att få en glimt av honom.

Nu är jag inte ett megastort fan av Joshua Radin men tycker efter igårkväll att han är sjukt bra.

Felet är det att jag hatar, HATAR att träffa folk jag ser upp till. För jag kan inte kläcka ur mig att jag ser upp till dem, för så säger alla. Och då blir inte jag speciell för den personen - iaf inte på långa vägar lika speciell som den personen är för mig.

Ett undantag finns; Janis Joplin. Skulle hon visa sig ha levt gömd som det sägs att Tupac gör och hon drar till Sverge kommer jag att skrika som ett fån att jag älskar henne.

Idag mår jag inte så bra,.. Inte alls. Vaknade en timma efter att min skoldag slutat. ops,....


Lördagen var ...

...awesome! Elinor och jag hade planerat förkvällen hos mig och sedan utgång till Huset några dagar och var skitpeppade båda två! På dagen var släkt här oxh firade min brosa som fyllde 16(!!). Sedan kom tjejerna och förberedelserna började.
    Elinor kläckte ur sig "jag har aldrig färgat håret på någon" fem sekunder innan hon masserar in kladdet i mitt hår för att sedan mumla "Men hur svårt kan det vara",. Aja, det blev skeeeeetasnyggt i vilket fall.

Vi drack smutronvin, sminkade varandra och fixade frisyrer och allt sånt där tjejjigt
.
  
Fyra vänner på väg ut; Johanna, Elinor, Sofie och Cissi (vi var aspeppade, men så fort kameran åkte fram blev vi lika stela som, ja, pinnar. Typ en mental röst vrålade till oss alla POSA!)

Jag och Elinor ska ut nästa helg med vlket blir grymt det med!!!
Just nu mår jag skit.


Min störda lillebror



Följande konversation äge rum alldeles nyss då Mårten kom in i mitt rum med en gräddbunke i famnen. (Våffeldag imorgon = våfflor idag)

M: Har mamma mens?
J: Öh, vad?
M: Hon e så arg.
J: Du, Mårten, nu ska du lära dig nått om kvinnor....
M: Dom är alltid arga!
J: ...

Så fick man förklara hela PMS-grejen.

Nu våfflor! <3
UPDATE: Jag kräks, jag kräks, jag kräks. Jag skall aldrig mer äta våfflor!

Gravid spion med skofetisch

Det man har lust med nu för tiden är att ge skolan fingret och skrika ut FUCK YOU!! och sedan gå därifrån och aldig mer se sig om. Men istället sitter jag i skolbänken och ler fånigt och gör lika lite som om man inte skulle vara där.

Skor är underbara. Vad jag vill köpa skor! Jag tror jag går och köper ett par imrogon, ett par med minst 10cm-klack.



Jag drömde senast att jag var med i Robinson(pemiären gick på kvällen) och jag hamnade tillsammans med den där läraren från Malmö(som råkar vara råhet btw) i någon skithydda.
      Sedan visade det sig att han var västa storskurken och jag var också spion, fast med "the good guys". Och helt plötsligt var jag liksom höggravid! Jag har aldrig, Aldrig någonsin drömt att jag varit gravid. Jag har hört kompisar snacka om det och varit lite avundsjuk för jag också vill veta "mamma-känslan" (om än bara i en dröm). Så det skall firas med bio på torsdag med min bästis Sofie. (Hon tror att vi går Bara för att se "Kenny Starfighter", men vi råkar fira att jag blev mamma för första gången! ^^)

Va' raspar skorpan?

*Vad är klockan - söderslang
http://web.comhem.se/leonis/RiksAO.htm

Idag har jag sepnderat waaay för lite tid i radiostudion, hade sådana här onödiga lektioner som kom i vägen för mig och BMS<3.

Jag är Nästan klar med nattklubbstipsen. Måste blir klar med alla musikmattor som skall in osv, justera volym, men det fixar man. (Det största problemet för mig var att låta tillräckligt cool för att presentera tipsen, lät som så fjollig,..)

Vi skall ha en Stockholms dialektdel också. Blir huuuur bra som helst tror jag! freya skall spela dalmas som kommer till Stockholm. 8Lite radioteater av deet hela alltså.)

Gunnar Elmborn aka Smulan är grym! Södertugg är sjukt kul.
Lyssna på dessa!

"Han jazza bara med Askungen. Och där kan man inte snacka discodans på en halvmeters avstånd, nä där var det frimärksavstånd. Helt plötsligt gäspa spindeln och Askis drog järnet. Men hon sumpa ena dojjan när hon kuta,..."


Jag vill ha en egen måne radiostudio.

Alternativ inför framtiden

1) Antingen så söker jag högaskolorna nu och pluggar då förhoppningsvis i höst.

2) Eller så tar jag min cabin crew utbildning och söker jobb på flygbolag, ser världen och tar tag i vad jag vill efter den karriären.

3) Eller så väntar jag med högskola till våren och kan på så sätt jobba sommar och höst och åka med Elinor till Kanada.(Där vi skall bo i timmerstuga och hitta mina framtida barns far.)

Föräldrarna förväntar sig nr 1. Jag är sugen på nr 2, men vill nog helst nr 3. (Frågan är dock Hur jag skall säga det till mamma?)

Jag sitter och lugnar ned mig med lite tjep-terapi.

Note to self 1:

Tjuvät ej leverpastej samtidigt som man läser innehållsförteckningen

Note to self 2:
Spill ut ett fullt vattenglas över dina värdefullaste tekniska prylar då du skall stänga av väckarklockan. Kommer upp mycket snabbare ur sängen för att torka.

min väckarklocka är trasig.

Kalla Sverige

Det är synd att det är så kallt i Sverige för annars hade jag flyttat hemifrån för länge sedan. Jag hade rullat ut markisen och hoppat från mitt fönster ner i tyget med en kappsäck på ryggen. I kappsäcken skulle det bara ligga bra saker. Saker så som Rosa Nalle, min kamera, min pussmun-telefon och min fina turkosa regnjacka. Sedan ett och annat bankkort också. Sedan skulle jag hoppa ned i rabatten, skrämma iväg alla katter som sitter och kissar där och rivit ned en brevlåda eller två. Sedan skulle jag springa och sno en bil för att få göra det som jag tycker är det absolut roligaste nuförtiden, nämligen att köra bil. När jag kört en bra bit och hittat en fin strand skulle jag parkera så att alla fyra hjulen hamnar innanför de vita strecken och dra med mig min kappsäck för att påbörja byggandet utav mitt hem. Ett magnifikt sandslott; enplans eftersom rasrisken är så stor vid trappbyggen.

I mitt sandslott skulle jag bo, inte behöva tänka på så mycket om ögonfransarna klumpar ihop sig pågrund utav att mascaran är gammal, inte behöva höra när andra pratar om mig, inte behöva se en enda fördömande vuxen igen.

Nej, folk skulle bara gå förbi mitt sandslott och tänka ”där bor en knasig tjej”. Vad lustigt. Sedan låta mig vara ifred.


Synd att det är så kallt i Sverige.

Jag har gått och blivit 14, Igen.

Vakna sent på morgonen.
Skolka på eftermiddagarna.
Himla med ögonen.
Tänka ”Men guuuuuud” så fort föräldrarna öppnar munnen.
Överanvända smink.



Alla symptom på att man har gått tillbaks till de värsta pubertetsåren. Jag är lättirriterad och märker själv hur hjärnan bara stänger av då mamma tjatar om att jag ska plocka undan disken eller skall natta kaninen. Blir irriterad då hon tjatar gång nummer 2. Men jag blir inte förbannad-irriterad, utan mer jag-är-inne-i-min-andra-trotsålder-irriterad. Det är helt sjukt! Jag vil vara 18/snart 19-mogen och kunna tycka de svåra lektionerna i skolan är utmanade och kul. Istället sitter jag med en inre dialog ”Asså jag döööör om vi inte får rast snart”.

Projektarbetet skall vara klart den 2:a april. Om tio minuter åker jag in till stan för att träffa min projektarbeteskompis och beta av lite caféer, shoppingturer, biografer och sådant som skall med i vårt radioprogram. (som är projektarbetet)

Beginning to feel the pressure.
JohannaBanana

Djävla förebilder!

Den absolut värsta perioden i ens liv är när man går från barn till vuxen. Det stadiet då man börjar se baksidan av allt det bra man har omkring sig. När man slutar vara så naiv och börjar inse att människor runt omkring faktiskt inte är några helgon.

Väldigt personliga åsikter och vinklar från mig

Med det sagt; över till journalister. Inte ens hälften av dem som anser sig tillhöra den yrkesgruppen är kompetena nog för att kunna utföra sitt arbete Korrekt. Och som jag med tidernas grymmaste "Journalistisk analys"-lärare lärt mig är att en journalist skall berätta utan att vinkla. Att det är fel av en person att "döma" någon annan offenligt. Det är inte någon reporter som ska bestämma vilka straff en brottsling skall få i kvällspressen utan det är upp till de som är utbildade och valda att göra sådant. fakta. fakta. fakta.
Men nu är det så att ännu ett stolpskott på lokaltidingen skrivit "vinklat" om äldreboendet där mamma jobbar. En Åkersberga-bo som endast läser lokaltidningen om detta äldreboende måste ha en sjukt negativ bild utav hemmet,. Medan jag som varit på stället och intervjuat en som abretar där tycker att det är jättebra! Men denna reporter hade nu skrivit att "gamlingarna får duscha nere i källaren". Min mamma tyckte det var skumt eftersom de faktiskt inte har någon källare! *mystiken tätnar*
Mammsi slängde iväg ett mejl till reportern och redaktionen om att uppgifterna var felaktiga och yadda yadda. Och idag hade någon rusat in på mammas jobb för att titta på duschen. Mamma kom fram, sa att hon hade skrivit till reportern som hade bilen på tomgång och hade "jättebråttom" därifrån. Tydligen hade hon fått uppgiften om källaren utav en tidigare artikel från samma tidining.

FRAMSIDA

Hur går det ihop? Kan man använda sin egna medarbetares verk som källa?! Som visade sig inte ens stämma! Det är ju helt sjukt vad som kan skrivas!

Och vad som inte kan skrivas;
tydligen har Österåkers kommun sänkt någon peng, så nu får de äldre ännu mindre pengar. Men men, det skall väl gå till något bra. När politikerna flyttde in i det gamla sjukhuset rustade de upp så fint. Kostade säklert en liten summa det.

Det där skall vara mina förebilder, journalister. Löjligt.


RSS 2.0