Last minute girl

Imorgon, den 25 maj är det b la Argentinas nationaldag, den 25 maj 1977 visades Stjärnornas krig för första gången, 2004 samma datum visades sista avsnittet av Ricki Lake. Det är Lauryn Hills födelsedag, även Ian McKellens. Imorgon är även den STORA DEADLINEdagen. Vilket betyder att nada mer skolarbeten kan lämnas i efter det.

Och jag vet inte om det bara är jag eller om det delvis är lärarnas fel,.. Men jag har FEM arbeten kvar att skriva. Och ikväll skall jag på studentskiva och leka flygvärdinna hela natten. Kan man sitta som packad inatt vid tre-tiden med ett filosofiarbete? Något jag kommer att find out!

Jag är körd. Helt djävla totalt körd. Jag vet att jag jobbar bäst i sista minuten, men det här är ju löjligt.

Imorgon kväll kommer även två italienska utbytesstudenter ehm till mig. Det blir sio min belöning för att jag skall jobba jättehårt.

Djävla skit, hur kunde de gå såhär?

Allen; Fuck you

Onsdags var en sjukt kul kväll. Missförstånd, fylla, fastna med klackarna och glass. Herregud! Skitkul improviserad grej det blev av det hela! :D

Lily Allens nya album är sjukt bra. Så ni vet. Kan faktiskt tänkta mig köpa den skivan.(Jag hatar att köpa skivor) Det är så mycket i hennes texter, kanske inte världens djupaste grjer men den musiken hon gör får mig att bli glad eller arg och ledsen. EN KÄNSLOSTOOOOORM RULLAR IN LIKT VÅGORNA yaaaaaaaaadda yadda.

Jag fick världens fräckaste allergittack när jag städade ur kaninens bur idag, jag menar jeeeeeeesus - hur mycket nedtrampad hö hade han där inne?!

OMV!
(Oh my vampy) Nu har jag tre avsnitt av Buffy laddats äver 95%!(Vilket betyder att de fryser till lite då och då men är helt klart tittbara)

Nya, glittriga, långa och alldeles underbara.

Ibland önskar jag att jag kunde "duplicate layer" på mig själv. Liksom hoppa ur mig själv så jag kan ta fierce bilder på mig posandes i mina nya naglar,. tyvärr är det inte möjligt. Djävla skrot; människokroppen. Precis som vår nya micro. Mamma lät tekniska-killen i luren lyssna på micron, det lät minsann inte bra sade han. Och hörrni! försök inte torka tidningen i micron, den kan, den börjar brinna! trust me.

Imorgon ska min bästis skolka tillsammans med mig! WIE så kul vi skall ha det! Hänga runt vid Kanalen i Åkersberga; senast vi gjorde det var det två killar som snodde en bil två meter bakom oss. ops. Tyvärr skall hon inte skolka hela dagen, utan bara en liten del av dagen, men ett litet steg för människan,...(Hennes sista skoldag imorgon, min med bestämde jag nu.)



Och snart; SNAAAAAAAAAARRRRRT! Har jag säsog 1 av Buffy hemma. Mooohahahaha. (Okänt varför ett lömskt skratt skulle finnas med där) ah juste, vampyrer är läskiga.


Volvo makes me sick

AHAHAHAHAHAHA!


,...AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAA!!

åh herregud.
Det där behövde jag efter att ha blivit väckt vid tre inatt av några killar som stod och burnade med sin djävla Volvo fem meter från mitt öppna fönster. Imorse var de här igen. Sover de aldrig?!

So what?! PMS-inlägg

Dett är jag nu:

Kolla in nonchalansen där!

JAG ÄR SÅ ARG! Så d*vla arg! Så arg att jag inte vet vad jag skall göra av mig själv! Sitter med PMS-rock på högsta volym och tuggar mandelbiskvier som en galning. Hade tänkt berätta om mina nya snygga underkläder eller glittriga naglar, men jag kan bara tänka på min äckligt elaka visdomstand som gör hela käften sne och mandelbiskvier.

DRA ÅT HELVETE VÄRLDEN!

Men Johanna dina vänner då?
WHAAAT?! what about dom?

Ja, de tillhör ju världen också, du vill väl inte att de också skall dra åt helvete
Nej, men, aaa. Okej, inte dom! Men resten av världen.
Lille Skutt och Rosa nalle också?
Nej, okej, inte dom heller.
Moder Teresa?
Nej, hon är väl redan i himlen antar jag, men,..

Italien? Kanada? Janis Joplin? energidryck med tranbärs,...UUUHHHÄÄÄÄ

*strypa strypa*

All byyyyyy myseeeeeelf

Är jag inte lite vindögd?

Trehjulingar och min döskallespargris

Den 25:e maj till den 29:e kommer två italienskor att bo hos mig. IGEN! Jag älskar ju utbytesstudenter.

Liten notis; jag fick min mens perfekt. Tänkte bara lägga vikt vid det för alltid skriver folk när den kommer vid fel tidpunkter, men bara så att alla vet kom min jättebra till!

Jag har länsat min spargris på 900 kronor, i endast växelpengar. Det betyder att jag skall spara till studier? HA HA HA! Jag skall köpa SHOOOOOOES! Jag är en äkta shoe-hoe!

Min lillebror & jag gjorde nyss en fotserie med trehjulingen som står här hemma;




Som min kloka vän konstant säger; "Living on the edge!"

You want a pice of me?!

Asså, det har hänt en del, liksom.
Jag partat en hel helg med mina tjejer ute på landstället och samtidigt typ spelat huvudrollen i en skräckfilm. Ledsen att behöva kläcka ur mig det, men den blir nog ganska B. för jag var ganska B. ;P ev namn: "Babes på landet", låter som en P-rulle? eh, ja,.. "KISS I TOAN!" <-- Internskämt

Och vad har hänt,.. HOLY-FUCK-SHIT!!!! SKALL UPP OM FYRA TIMMAR. Folktandvård, filosofi och en gammal bästis jag hade pappersfot-fetisch med väntar!

Vi kör den korta versionen:
Jag har färgat håret, möblerat om mitt rum, fått sommarjobb tre veckor, sett en apläskig skräckfilm som alla andra tycker är fjantig, och som en följd av det blivit ännu mer mörkrädd.


Freyamon med det långa håret, Elinor med den döende handen och jag med de stirrande ögonen.

"Wooord."

RSS 2.0