Piggelin

saker på min älska-lista just nu:
Mentos Fruit (Kommer nog alltid att ligga gosigt nära hjärtat)

Övningskörning (Okej, var nära att köra av 276:an två ggr idag. Var även nära att krocka, men det är inte mitt fel att de såkallade filerna  man skall ligga i är så otydliga.)

Barrack Obama (Har snackat om presidenten hur mycket som helst då jag suttit i sänding i radiopraktiken,. Jag kan bara inte knipa igen om honom. Favvo-quote från Aftonbladet "Obama - no drama")

Hemsidan. The one and only. Hemsidan med människor som gått igenom precis det jag har. Underbara forum där man kan diskutera allt från botemedel till hårspray. (Nej jag vill inte länka dit för då kommer utan tvekan alla att veta och det är obehagligt!)

Sportlov. JAG SKALL FÅ ÅKA SKIDOR! SVOUUUCHHHHHSSS Så låter det när jag tar svart puckelpist, sedan Väggen och till sist erövrar Trysil.

De senaste dagarna har varit fullsmockade med härliga humörsvängningar. Gråt, skratt, ilska och otroligt bedrövad. Det är nog det bästa ordet att beskriva med; bedrövad. rövad. röv.

Min lillebror är ett monster!

Mårten aka "the Devil" lillebror kom in till mitt rum för några timmar sedan och frågade efter en bra bild på Lille Skutt. Min söta lillebror skall skryta inför sina kompisar vilken underbart söt liten kanin vi har tänkte jag stolt. NAAT. Den lille rackarn skall använda hans bild i ett skolarbete han och någon sjuk skolkompis gjort för matematiken i skolan. De skall starta en slags organisation och kunna utvinna vinst och göra diagram - yadda yadda,. Och vad gör de då? Jo de har Lille Skutt, MIN LILLE PLUTTIS LUFSI! och föder upp små bebis-kaniner med honom som pappa. Och de fina kaninerna säljer de till folk som ställer ut dem och de som inte är fina nog skall de slakta! Vem fan kommer upp med en sådan plan?

Jag tvärvägrade självklart för min plutt skall inte behöva vara med om något sådant äckligt grymt(grymt som i ondskefullt och inte "HÄÄÄFTIGT hähä!"). Mamma tyckte jag klunde låna ut en bild eftersom det "bara" är på låtsas. Men vilka twisted minds dessa små ungar (okej, snart 16-åringar) har! Tänk om de tänker genomföra detta i framtiden på riktigt då! Då har jag varit en utav dem som uppmuntrat denna sjuka organisation.


Det är fan inte en frisk pojke det där! Lille Skutt aka Lufsen <3

Dumbo och övningskörning

En utav de sämsta filmer som finns är Flicka med pärlörhänge. Tavlan hatar jag den med.

Kan inte låta bli att titta på Dumbo-klippet nedan i tid och otid för att sedan brista ut i storgråt och med snorig näsa hulka fram "H-h-haan f-får int-t-te t-t-träffa sin Maaamaaaaaaaa!!" då familjemeldmmar kommer in och frågar vadhän alla tårar! :O

Och fan vad kul det är att köra bil!
Idag övningskörde jag igen med morsan. Kom åt en trottoar och fick panik. Fast en lugn, cool panik. Det är precis så jag reagerar så fort jag sätter mig i en bil. "Nu var jag nära att köra av 276:an men sätter nu foten över bromspedalen" och typ "En långtradare glider rakt mot oss så jag motorbromsar samtidigt som mitt liv passerar i revy" Men helt kolugn! Idag utropade jag dock ett "Va faaan! Jag såg verkligen inte att jag låg så nära trottoaren!" och vad svarar stjärnhandledare numero 1 då?
"Ja men det gjorde jag."
"Eh,.. Varför sa du inget då?" (Så kunde vi ha sluppit köra in i trottoaren och på så sätt minskat risken för en olycka!)
"Jag kan ju inte säga allt"

Var även ute i skogen i en och en halvtimma för att träna upp flåset inför Kebnekaise-resan jag skall göra med familjen efter studenten. Mammsen och jag gick igenom lite överlednadstaktiker om vi skulle stöta på en björn mitt ute i skogen. Eller en vampyr. (Who am I kidding!? Jag skulle kasta mig över vampisen och dra igång mikrofonen för ett reportage exlusiv "En vampis bekännelser". TYP)

En liten Lejeonkungen a la "Pappa? Vakna pappa! Vakna!" Tårarna sprutar bara jag tänker på det :'(

Cry baby

Jag har suttit och storlipat då jag tittat på denna hela kvällen. Disneykrönika som ska bli klar tills imorgon. Dumbo <3 HEEELT ENSAM! :'(


Jag kommer Definitivt inte få någon sömn tills imorgon



För jag blev nyfiken på Freyas "True blood" och kollade nyss avsnitt 1. CLIFFHANGER! MÅSTE alltså kolla på nästa avsnitt med.

God natt till er alla. Jag kommer att vara DÖD på redaktionsmötet imorgon.

Die schoolgång die!

Skola imorgon. Shit vad jag inte vill. Vill inte. Vill inte. Vill inte.

http://roflrazzi.com/ <- Helps.









"Stefan Svart har kissat på sig"

Suffi min bästis ligger däckad i min säng under MITT döskalle duntäcke. Jag får visst nlöja mig med det sketna Musse Pigg-täcket. Ikväll var en braaaaa kväll. Utgång tilll Huset i gamla stan och sedan massa skoj. Träffade sjuuuuuukt snygga killatr från södetälhje. Gah. Fem minuter till och jag följer med dit! D: Tyvärr ville de andra inte missa bussen. Så hemma vid kvart i frya och käkad pankisar fårn ysårsdaaagen, Jag ha rhaft det väldigt mysigt ikväll. cosy.

Peace out maaaaan

Suffi dräcker mjölk och pankisar

Johanna käkade också pankosar

Gooo natt!!!!!!!!!!!!!

"Luois the trumphet who puffed the magic dragon"

Rubriken är årsskiftets klockrenaste citat. Sagt av Suffi under spelomgång av "Så det kan låta". Djävlar vad jag sjöng igår. Ett under att stämbanden sitter där de ska.

300 bilder på fyverkerier, sju på Suffi och nån enstaka på kussarna. Kameran användes flitigt, om än lite oprioriterat. ;)

Vaknade vid 14 idag av att lillebror satt och slog på Guitar Hero. Jag och Suffi(båda stela som glasspinnar i nackarna) gick upp och käkade pannkisar. sedan promenerade hon hem,
     Såg Singin in the rain, såg även början utav tönt-Ivanhoe. "Han är en sån loser"(direkt-citat från mamma). Istället för att välja Rebecca tar han den blåsta och ack så otroligt FULA Lady Rowena. suck. will he ever learn?



Dags att sova lite igen.
Over and cappuccino


RSS 2.0