Tandläkarskräck och amatörer på Tv4

Photoshoppad? Inte mycket! Lite blurrigt till bakgrunden.

HALLÅ LIKSOM! Vart tog den där perfekta hyn vägen?! Sminket var pefekt, håret var perfekt, looken överhuvudtaget var PERFEKT! Sådana dagar MÅSTE jag bara visa upp mig i allmänheten så mycket som möjligt, för de är unika och mi amo questi giorni!

Idag var jag hos tandläkaren. Fick skriva en hälsodeklaration, jag har ingen aning om VAD det innebär men det är säkert nyttigt att ha gjort det. Jag hade tydligen inga hål ,men det höll inte min gamla tandläkare med om som för ett halvår sedan slog fast att jag hade tre stycken. Skumt.
    
I vilket fall skall man ju bita ned på den där skitäckliga plastgrejen när de skall fota ens gaddar - och fy fan. Det gör ont! Det är förnedrande att ligga där och jag får alltid tårar i ögonen pågrund utav den starka lampan. (Hmm, note to self; Skaffa tandläkarlampa till sminkbordet) Inte nog med det, man dreglar som bara den! Hela stolen täcktes av Johannaslem, vidrigt!

Annan notis om idag; De som redigerar "hitta hem" på TV4 måste ha seriösa hörselproblem. Ljudnivån på musiken är alldeles för hög! Ständigt! Samma sak förra vecka. Jeeesus - lär er!

Tråkigt om filosofi

Över den nedtrampade gräsplätten innan ingången vid skolan gick jag stirrandes upp i himlen med en mental röst dånandes; "Skjuuuuuuuuuuuut mig". Idag var det Nietzsche på tapeten och om han var nazist eller ej."Nietzsche dog ungefär trettio år innan nazismen föddes." AHA! Mystery solved - Han var alltså inte en nazi-filosof! Han kan omöjligt ha varit det eftersom nazismen inte ens fanns till då. Borde vara avklarat på två röda alltså? Men icke.

Skrev en överlevnadsdagbok
09:11
Vi ska kolla på film! Vilket underbart sätt att döda tid på!

09:19
Filmen ska tydligen handla om en nunna,..

09:37
Folkets bio. En bad feeling börjar krypa sig på.

10:40
,...jag skall aldrig i hela mitt liv bli kristen.

Död åt filosofi

ÅÅÅHHHH! Det enda jag ser fram emot i livet just nu är inte möjligheten att göra vad jag vill som en ansvarsfull vuxen, utan att få gå ut med kompisarna och bli packad på torsdag, igen. Känner mig så arg och frustrerad. Som en djäkla tonårig Godzilla.

Hämtade ut ett Yves Rocher-pakey idag med ett sminkborttagningmedel som luktar aceton,. Jag sket i vilket och gnuggade in det i ögonen ordentligt.. På köpet skulle man även få ett rosa-glittrigt läppglans med pärlor på. Hem fick jag med mig någon spy-gul glittersörja som luktar kolasås. När jag frågade morsan om det var snyggt fick hon den där minen som säger "inte alls vackert, men jag säger något neutralt så min dotter inte tar livet av sig pågrund utav en läppglansfärg", typ.

Imorgon har jag filosofi. Jag vill ärligt talat hellre käka 10 kilo kött och ligga med magkramper en vecka än att gå på den lektionen. Varför valde jag filosofi? Är jag helt dj*vla dum i huvudet?

Filosofi är säkert ett skitkul ämne för vissa,
men det är helt enkelt inte min typ av riskaka. Inte riktigt rätt krydda till min cornfilé.

De senaste tre veckorna har jag lyckats komma med undanflykter och skolkat utan att min mamma märkt.(Tror jag) Imorgon är frågan om jag går och sätter mig på ett berg i solen och läser, eller om jag tar bussen ut till landet och solar och käkar glass? (Sedan finns alternativ 3 - att jag faktiskt går på lektionen HAH! as if,...)

Twilight-brosan

Hehehehe,...

Nyss, (00:12) kom min lillebror in och ville låna Twilight. Han har varit emot boken så länge men har väl nu insett att om han läser den kommer han bli sjukt poopulär bland the ladies. Eller så har han en secret crush på vampyrer. Vad vet jag.

Mamma har precis börjat på den tredje boken. Snart börjar väl min pappa också snacka om Edward Cullen.

I fredags var jag ute med Elinor och Cissi, vilket var kul! Jag tappade min jättefina rosring och ett örhänge. Ena kompisen ville bli aspackad, och det blev hon. Vi lyckades också träffa minst tusen utbytesstudenter, som vanligt, och bråka med godisautomaten vid Gamla Stans perrong. Jag fick ett deppigt moment inne på tjejtoan men som ett blixtnedslag kom en kille fram till mig och Cissi(när vi gått ut från tjejtoan) och sa att vi var de snyggaste tjejerna på stället. (Okänt om, hur packad han var)
Jag har säkert gjort något olagligt i och med att jag tagit bilden från hemsidan, redigerat och målat i den och sedan laddat upp den utan tillstånd. Men med tanke på hur mycket cash de måste fått in på alla de gånger jag och Elinor gått dit den senaste tiden hoppas jag på att komma undan.

Det tog över två timmar för mig och Cissi att ta oss hem. DET ÄR FANIMEJ SKAM! Fan för att bo i Åkers-hejdjävlarvadlångtbort-berga. Och jag skulle gå från bussen för första gången i mitt liv och var skiträdd att någon äcklig förortsman skulle dra in mig i den mörka skogen. Det var dock ljust(!!!) då man traskade hemmåt och rädslan var som bortblåst.

Jag HATAR,...

b la Hello Kitty,.

H&Ms underklädesavdelningen är rena helvetet för mig. För den där kattdjäveln är ÖVERALLT! Snobben, Mimmi Pigg och Betty Boop tycker jag är helt Ok,. Men Hello Kitty,...

Jag hatar Hello Kitty. OBS! Jag hatar inte människor som bär Hello Kitty, då bryr jag mig inte. Bara när katten finns framför mig på saker som jag förväntas vilja köpa. skitkatt :(

Har ominstallerat mitt spel på den andra håddisken och nu går det som på räls. Att allt annat är helt fucked up på den gamla bryr jag mig inte om just nu. Det kan vara så tills allt kracshar och jag ojjat mig och säger "Djävlar. Varför, oh, varför gjorde jag inte kopior på allt?!"


Har bara ett ord för att uttrycka min känsla; "orka."


Inatt sov jag med en Doris Lessing bok, min the Sims instruktionsbok och en 2-kiloshantel i sängen.



AWESOME! AWESOME! AWESOME!

HIIIHIII.

Idag klockan 14.00 knackade min morbror och min gammelmoster på dörren. Dessa två personer har jag aldrig träffat i hela mitt liv. Min mamma är som tidigare nämnt adopterad och har nyligen tagit kontakt med sina två halvsyskon. För någon månad sedan träffade hon dem båda och det var supertrevligt och allt sånt där.
          Idag så skulle min morbror min mammas moster komma hem till oss. Och de gjorde de. Lillebrosan och jag gav mamma lite tid att hälsa på dem innan vi gjorde entré. Och här kommer det fantastiska.

Även om de var för mig helt två främmande människor har jag aldrig, någonsin i hela mitt liv känt mig så hemma i några nya personers sällskap. Okej vi var hemma hos oss, men det jag menar är att de var astrevliga och jag verkligen ÄLSKAR dem,. Alltså, det kanske är att överdriva, men jag tycker väldigt bra om dem. :D Fick veta asmycket om mammas släkt och de fick veta mycket om vår. Var så tråkigt när de behövde dra. :/ Men förhoppningsvis får jag träffa dem snart igen

FAAAAAAAN va kul det känns. ^^

Beställde häromdagen min studentklänning, det var typ en sån jag hade föreställt mig i från första början så det var ju klockrent och allt sånt. Har även testat frillor att ha under hatten. Måste bestämma nagellack, örhängen, halsband, ev ring?! student. student, student. Jippie, jippie, jippie.



Fast jag tror att efter själva studentkvällen kommer jag att ha feta ångesten, typ; jag är världelös och kommer att dö på gatan fattig och alkoholiserad. vilket suger.

Någon gång måste jag bli själv

I förmiddags var jag uppe i rymden. Innan dess läste jag en platsannons på en krog på Ljusterö. Det var "Meriterande med synliga piercingar". Fan; tänkte jag. De var så stolta över sin servitör som hade piercingar i näsan, läppen och snart skulle kanske skaffa i näsroten. Sen vaknade jag.



Imorgon är det en såndär träff som man ska ta med sig sitt CV till på Skansen. Vill någon följa med och hoppa ned till isbjörnarna? Skansen har inga isbjörnar. Nehe.

Ska ta en mini-rocket och pysa till bussen.

växa upp. växa upp. växa upp.

Jag kommer att bli en (ännu) fetare loser

"Nej nej nej nej nej nej neeeeeeeeeeej" aka "NooooooooOOOOoooOOOOooOOOOooo,,...." aka "fan."

Jag kommer inte in på studera.nu! Jag ska ju söka höskolan idag! Eller är det försent? För i sådana fall kommer jag i höst att sitta hemma utan jobb eller utbildning hos mina föräldrar. Jag kommer att bli en loser som bor hemma hos familjen som 30-nånting-åring; fet, utan högre utbildning, med 100 kronor i veckopeng från mamma och utan pojkvän.
Nightmare-scenriot då är att vi har klassåterträff och att alla mina klasskamrater är framstående personer inom mediabranschen eller housewives åt någon rik snubbe i USA och yadda yadda.

Och allt är studera.se:s fel! Jag kommer att om 15 år peka med mitt feta finger anklagande åt dem! Våren 2009 skulle jag söka till högskolan och eran skitsida fungerade inte, därför sitter jag bara hemma och kostar pengar.


Annan update;
Jag blev väldigt packad i fredags, men Elinor och jag hade skitkul och stannade tills stängningsdags.
Imorgon åker jag själv till landet över dagen.
På onsdag träffar jag Freya för stan och sedan filmkväll.

Projektarbete

Imorgon redovisar jag och Sara vårt projektarbete,.
Radioprogrammet StudentSTHLM - som det iof inte längre heter,.. Men vi kommer nog på något tills imorgon.

Skrattattacker blandas med gäspningar nu när vi sitter i studion; jag var ju uppe skittidigt imorse faktiskt. Skrev mitt natonella prov i Svenska B, blev inte ens en A4 dataskrivet. Jaja, antingen blir det skit eller inte.

Nu röjer vi tll Sam Sparro - Black and Gold. Jag vlll hem. Jag vill sova. Jag vill äta. Men mest av allt vill jag att radioprogrammet blir skitbra under natten. Det kanske behöver ligga och jäsa lite för att man ska bli 100% nöjd med det.

Skorpan gäspar sent.

Ciao!!
Kvällens;

"Stäng durren Johanna!"
"Fan va murkt det blev"
-PANG-
"HAHAHAHAHAHAHAHAHA"

RSS 2.0