Sånt där tråkigt idag har jag;.....

Alarmet ringde 08.00 imorse och jag tänkte bara "fuck you." och stängde av. en minut senare messar Elinor, och ännu en minut senare Han. det var bara att gå upp. Har tvättat och städat hela förmiddagen. Det är nog något fel på mig ,. Typ svininfluensan. (Igår påväg hem från kusinerna satt min lillebror och nös konstant i baksätet medan pappa fick hostattacker bredvid mig. Bara att hålla andan Täby till Åkersberga liksom.)



Torktumlade underkläder,. tyvärr lite för länge så de var ganska små då de kom ut. Man tager vad man haver för att sträcka ut dem - köksstolar.


Strumpebyxor

Ni vet kvinnan i Wasa-reklamen vars strumpebyxor går sönder när hon skall dra på dem?


Been there, done that. Idag.

(Jag kallar det för strumpebyxa och inte strumpbyxor därför att den felsägningen har en stark nostalgisk inverkan på mig. EllerKAN det vara så att mina kompisar tycker jag säger fel och i och med att de vill att jag skall säga strumpbyxor gör jag tvärtemot. Ungefär som när mina föräldrar ber mig att städa rummet. Jeeesh, never gonna happen om de försöker få mig att göra det.)

Borsta tänder & hår

Vad skall jag göra åt håret? Man tycker att jag borde vara över hela grejen som händer, och att det kommer att vara som det är nu resten av livet troligtsvis,. Ändå kan jag inte sluta bli så otroligt avundsjuk när jag ser tjejer med höga tofsar, flätor eller tjockt svallande hår.

Det suger, men detta knäcker mig fortfarande.

BILDINSPIRATION ;)


Bow-Chicka-wow-waow

Skule egentligen ha denna som rubrik:
" Idag är det en vecka och två dagar sedan jag startade universitetsstudierna - omg!"
,...men det fick inte plats.

På lite över en vecka har jag levt flera år, känns det som. Så alla ni som känner mig, jag kommer inte att vara densamma som för två veckor sedan, ingen ide att hålla kontakern? NOT. I need you more than ever! För skolan håller på att stressa ihjäl mig. Jag använde t o m "F-ordet" häromdagen. D:

Just i detta nu har jag kontroll - vilket jag inte kunde säga om mig själv häromdagen då skrivaren inte fungerade för mig två minuter efter att jag skulle gått hemifrån, dessutom klämde jag fingret i den, igen!

Ja herregud, universitet. Jag kan inte sluta tänka på mig själv sm extremt vuxen nu,.

Dagens sjukt stora plus är att jag känner mig snygg idag. Håret är perfekt, sminket är nogrannt & nagellacket awesome.

dessutom:
Idag är det Grrrrr...ammatik. ;D

Grammatik var inte så tråkigt trots allt ;)

Cyklade till tåget idag i klackarna med tolv centimeter över marken aka mina matrix-badass-kickass-skor.

Åkte in till skolan och den enda föreläsningen idag i grammatik. Tänkte att nu är det en torftig gubbe som kommer att stå och mala på om adverb och syntax i sjuttioelva år. Men BIG NO NO. In kommer föreläsaren; (mentala rösten dånar: oh.my.god. Han är SÅ snygg!) Alltså, morgondagens grammatikföreläsning har jag inget emot, speciellt inte när den leds av Honom. *svimmar lite med fladdrande ögonfransar*

Front row kommer att vara full imorgon kan jag lova, för läraren är verkligen, en mayor hottie.

RSS 2.0