Städning

Jag städar. CHE?! Ja, sant så det är ruskigt. Men jag rensar ut kläder, papper, saker, datorprogram, WordDokument osv. Hittade därigenom följande som jag skrev som en dagbok då internet låg nere för några månader sedan.

Utan internet
Dag 2

18:36
Jag kan inte blogga. Jag kan inte bilddagboka. Jag kan inte msna. Jag kan inte leva. Mitt liv är förstört! Jag kommer aldrig mer kunna leva ett normalt liv! Jag måste in på hem! NU! ADESSO! Jag blir sinnessjuk utav denna svacka. Jag kommer inte att överleva kvällen, timmen, minuten, sekunderna framför mig. Döden står i dörröppningen. Han gillar min spargris med döskallar på. Jävla döden. INTERNET! Inget är roligt längre. Snälla?

19:01
En liten svacka i humöret bara. Mitt kamerabatteri är nu fulladdat. Ett nytt minneskort i och bara att fotografera. Fast, endå. Fortfarande känns det som att något saknas.

20:17
Jag kan inte fotografera längre. Vet inte vem jag försöker lura! Det går inte. Jag tar ett bad istället.

21:46
Okay! Nu är alla läxor gjorda, nybadad och allt. NU skulle det sitta fint med en liten fungerande internetuppkoppling. Tycker inte ni? Ni kommer inte ens kunna läsa detta nu, utan om flera dagar då jag tagit livet av mig i desperation. Nu målar jag naglarna istället. Det har jag inte gjort!

22:05
Det finns ingen återvändo, det finns inga utvägar, det finns bara en sak att göra. Gå och lägga mig. TIO PÅ KVÄLLEN?! Som värsta dagisbarnet ju.

Svenskauppgift åttonde klass

,.. eller om det var Språkvalet. Kommer inte ihåg. Men det var sådant jag producerade gång på gång på några få minuter och sedan fick min svenskalärare lyrisk. Pfft,... Jag saknar flummet.

Solen lyser så pass starkt idag att jag måste kisa, till och med med ryggen vänd mot denne. Det är så jag står nu, med ryggen mot solen, kisandes mot husets plommonröda vägg. Den skrovliga träytan ser jag genom havet av mina svarta ögonfransar som skymmer större delen av den lilla springa mina ögonlock tillåter mig att kika fram genom. Flisorna sticker upp vart om vartannat på väggen och i mitt kisande ser det nästan mjukt ut, väggen ser ut att vara täckt utav päls. En instinkt säger åt min hand att höja sig och klappa väggen, men en liten ordentlig tanke finns fortfarande kvar i bakhuvudet och säger åt mig att det jag kommer få av väggen är inte en mjuk färd för fingertopparna utan stickor i handflatorna. Värmen är nu nästintill obehaglig där den ligger som ett hölje över min rygg. Att vända mig om och få solens stickande strålar i ögonen känns förbjudet, men jag kan inte bara motstå, frestelsen som värmen lockar mitt ansikte med är för stor. Nu när jag står på de lätt uppvärmda stenplattorna som skapar en gång runt mitt plommonröda residens och avgränsar träväggen med det grönskande gräset, känner jag solens alla ljumma vårstrålar träffa min vinterbleka hy. Jag känner och fokuserar bakom min slutna ögonlock på de kvadratiska stenplattorna under mina fotsulor och njuter med ansiktet vänt mot det stora lysande klotet uppå i den ljusblå himmelen. Jag står halvt gömd, halvt synlig bakom lite grönska, så skolklassen som går förbi märker mig ej. De är minst ett par dussin barn som kommer med glada tillrop, de går förbi grönskan vari jag står gömd. Om jag tittar upp nu, lyfter mina ögonlock som har en ljusrödfärg nu när solen lyser igenom dem, vet jag precis vilken scen som står framför mig. En decimeter till på stenplattorna som jag bara skulle skymta en aning nere i ögonvrån, sedan gräsmatta, där majoriteten av grässtråna är gröna men med några trotsiga gula. Det lilla äppelträdet med små knoppar, den stora busken med sådana otroliga spretiga grenar varpå bladen redan växt ut. Jag vet att om mina fingertoppar skulle röra vid gräset på marken skulle det inte kännas verkligt! Det skulle kännas precis som farmors plastmattor i fuskgräs hon slänger ut över hela sin balkong. Kanske ska verkligt gräs kännas overkligt, eller tvärtom? Vad är verklighet och vad är fantasi? Jag står här, rätt upp och ner, och blundar, hur kan jag vara säker på att jag står kvar där på stenplattorna i min trädgård? Värmen från solen kanske kommer från något annat! Någon kanske har, på ett ljudlöst sätt, förflyttat mig till en helt annan plats. Någon kanske bara har försänkt mig i en sömn, en sömn med en dröm om en underbar vårdag. Jag blir så tvivlande utan min syn att jag måste slå upp ögonlocken.

Hamstrar är underbara

HAHAHAHA!!


Stand-up

Det är väldigt ofta jag tycker att saker är roliga, mer sällan att jag börjar garva högt för mig själv.

Jag upptäckte Bill Hicks klockan 23: 35 igårkväll då tvåan var mitt uppwe i feta stand-up kvällen. underbart.


Redhead

HA HA! Jag är inne. Geees vad är det som händer?! Har inte kunnat logga in på helöa dagen! Okej, förmiddagen sov jag bort, och under lunchen hade jag snubblat på sladden till internetet, jag vet vad ni som känener mig tänker "Spikade inte hennes farsa upp sldden i taket?" Well, jag lyckades i vilket fall som helst.

Laserdome i fredags; det var superkul! 100 spänn för en halvtimma med vänner och träning. (Dock känner jag att de försökte stajla lite väl med rökmaskinerna)

Jag har fått hjälp utav Sofie att installera senaste Sims expansion-pack. "Livet i lägenhet" typ. Tyvärr ligger det på den hårddisk som har numer 13Gb utrymme ledigt. (Har flyttat och raderat ur HELA min musikmapp) Man sitter pedagogiskt och väntar på att få upp den nya fåtöljen i mörkt trä och med röda kuddar. Att flytta in en familj i ett hus tar 20 minuter. 20 MINUTER står den och laddar. Och den där djävla hissmusiken i bakgrunden hänger sig.

Lyssnar nu endast på Rob Pattinson(TACK FREYA!)
,... och Boys Boys Boys med Lady Gaga. Heh.



Saknar det röda håret från i somras, faktiskt, lite liskom, typ.

Åh vad jag är kär!

I ett par skor.
Fyra hundralappar på din sko. Strl 38 satt som handen i handsken. Det är DESSA jag vill stappla runt i på nyårsaftonen.

Mentos love



Hade ett samtal med vännerna Elinor och Cissi i tisdags på perrongen (THANK YOU LORD för att tåget går igen och att vi stackars Täby enskilda-studenter inte skall behöva åka äckliga ersättningsbussar. Hade ersättningsbussarna varit människor hade de varit ett helt gäng pedofiler, äckliga, stinkande, blöta pedofiler. ARGFFGH!!) Tillbaks till ämnet, vi pratade Pressbyrån(Den i Berga blev ju lite halvt okej, HELT nedbrunnen) och jag uttryckte min kärlek för Mentos. (Mentos säljs Alltid på Pressbyrån). Det vattnas i munnen nu då jag tänker på den underbara rullen. Jag skulle gärna vilja pröva det där Mentos-i-cola-tricket, men skulle aldrig i livet slösa en mentons för det, när den kan ligga i min mun och ge smaklökarna euforiska känslor.

FREYA HÄNGER MED TILL TEBBAN! ^^ (Ja, jag fortsätter låtsas vara en Täbybo)

Over and cappuccino

Gah! Vad töntigt, men lite cravings.

Gah! Töntigt! (I knoooow) men lite cravings har man annat än en framtidsdröm.
Och JA det är helt friskt att bestämma nyårsklädsel nu. Det är mindre än två månader kvar LIKSOM!

Jag vill dessutom på nyår bli helt lost in space, med skyhöga klackar. CHAMPIS! (Som i förkortning utav champagne och inte som i förkortning utav schimapns eller läskedrycken från ghe,.*host* Göteborg.)

Note to myself: Släpa med Freya eller övrig till Tebban imorgon för nyårshopping. (Tebban som i Täby centrum, jag säger det som en riktigt Täby-bo. My wish,...)

"Täby lite finare lite bättre"
"Åkersberga lite fulare lite sämre"

the bridge

Detta är den lilla bro där jag bröt armen utav min lillebror sägs det. Dock vill jag klargöra att den skrinda jag satt i som körde på brosan och puttade ned honom i diket på en kvist så att han landade lite olyckligt på armen, hade jag ingen kontroll över. Jag satt bara i. ...och började vråla på mamma då min lillebror började vråla. Han vrålade inte på någon speciell, utan bara utav smärta.



Min lillebror :'(

Halloween

Fan vad mysigt det blev ikväll, från att ha kunnat vara tolv pers, slutade vi som fyra personer. Men mer glass och wok till oss! Jag och Cissi fick dessutom sex liter cola gratis på willys, vilken djävla spån den där snubben i kassan alltså.


Suffi var på sadist-humör (utläses på skånska)

Höhö! Roligt coh skitmysigt hade vi det ikväll. Spökhistorier, Denise var den som var bäst på det. Jag försökte googla upp men blev för rädd och sprang ned istället till de andra. en liten biltur på kvällskvisten och voila! En underbar kväll.

Återigen GRAZIE!


RSS 2.0