FYverkerier

Jag har läst en hel del om alla som dött och blivit skadade av fyverkerier de senaste dagarna. ICA har tydligen tagit ställning EMOT skiten. Så då gjorde jag det med här hemma. Pappa och brosan svarade med att komma hem med ett 22-pack.


Visst, spräng bort våra händer, fötter och huvuden bara, visst.

Luggis-klippning

Johanna före lugg-klippning och Johanna efter lugg-klippning! Såååå mycket snyggare! aight?!


(OBS! smink, styling, hårfärg och klädsel ändrades automatisk då jag klippte luggen HELT OTROLIGT!!)

Färgen luktade och såg ut som typ bajja-majja. Blandat med kemikalier. Sedan skulle jag ta bort skitgammalt lack från naglarna med Aceton. Den härliga doften från färgen OCH nagellacksborttagningen fick mig helflummig.

Edit: Skippade att klippa luggen. Färgade dock håret ljusare(?). Okej, JAG GJORDE DET IGEN! Valde fel färg så det blev mörkt fast jag skulle ha ljust. fail.

Nyårs-fin

Jag har städat, donat, fejjat, skurat, diskat, tvättat, borstat och dammsugit som bara den idag! Okej jag städade mitt rum - MEN DET TOG HELA DAGEN IAF!

Mig själv har jag sminkat, hårfärgat och stuckit en nålblomma i huvudet på. Nu djävlar kan gästerna komma! (Har liiiite kaninbajs att skura upp men det löser sig. Befann sig ändå bakom soffan. Vem kollar där? duh.)


Min lilla bror och jag. Jag som stått med mig själv i timmar. Mårten har inte duschat på tre dar. Tror inte att han planerar på att göra det idag heller.
Over and cappuccino

*Märker hur fort photshoppningsegenskaperna (LÅNGT ORD!!) dalar. Nyss kunde jag göra coola retrobilder på bilar. Nu får jag fram en (djävligt ful) ram med stjärnor.*

Imorse fick jag en uppenbarelse

Jag låg i min säng och vaknade stillsamt. Hade inte ont någonstans - som jag brukar ha därför att jag inte rör mig en millimeter om natten. Jag såg rätt in i garderoben på en ny fin glittrig sjal jag tjackade för 50 spänn på Plattan häromdagen. Och solen lyste på den! Jag kan säga att det är tekniskt omöjligt att solen skulle kunna lysa på den efter som en garderobsdörr och rullgardin var ivägen. Tillslut efter mycket tänkande (Hey - hur kvicka är ni tre sekunder efter ni slagit upp ögonen?!) insåg jag att det var min tavla som speglade solljuset in på min glittrande sjal.
Och jag fick en uppenbarelse.
Vad var det för uppenbarelse Johanna!? Undrar ni viskande försräckta men framförallt nyfikna (or not.) Men, jag har absolut Ingen aning. Men helt plötsligt kände jag mig lugn och alldeles mysig, som en teddybjörn, fast utan den obehagliga bomullen ifylld mig själv.


Solreflektionstavlan


Glitterterapi

Dags för frulle. Over and cappuccino

Dags att slå ned min värsta fiende

Det känns som om någon djävel proppat in sjuttioelva fluffiga blåbärsmuffins och tjugo bomulsstussar in i bröstet. Luften man andas blir som kolasås(utan den goda smaken) ögonen börjar värmas upp. Två bollar med pupiller som hotar att ploppa ur skallen inom två röda. Huden har lyft från resten av kroppen någon centimeter för känseln verkar ha försvunnit. Minst femtio sniglar har lämnat spår efter sig i halsen som inte går att svälja bort.

Jag vill sova men vet att om jag lägger mig i sängen kommer varken mörker, musik eller böcker få mig att kunna tänka på annat. Framtid, dåtid, nutid spelar ingen roll längre. Jag kommer att falla pladask, jag kommer att misslyckas totalt.



Utan förvarning dyker den bara upp. Den fucking djävla ångesten.

Nyårsfirande - Kirrat

Jag och Suffi skall sitta osminkade, flottiga och fulla vid Guitar Hero på nyår! Det kan inte bli dåligt! På tolvslaget ligger hon dreglandes på trummorna och jag gör en Hendrix med gitarren. :D



,...så drar vi till toxic på fredagen istället ;)

En liten fågel viskade i mitt öra att ex-kexet hatar mig? Shit. Vad har jag gjort den här gången?! :S



"Jag vill hångla på nyår och helst inte med dig"

Jag vill ut. det vill Suffi med. Men att dra ut två stycken redan askalasa 18-åringar i natten ut på söder till någon indieklubb kanske inte blir lyckat? Som jag sa till Suffi; "Stöter nån på mig faller jag som en djävla fura" - och då blir hon själv,. eller tvärtom att Suffi hamnar i soffan med någon snubbe och jag själv.

Så, blir det klubb eller ska man kanske hitta en hemmafest?

Vi kan skaffa blinde-dates via nätet! Eller blinde-hemmafest!

OCH FAN! NU FÖRLORADE JAG I BETAPETA IGEN!

skitspel.

Tegel, Toxic, Pans

Skulle dragit till Tegel, men det blev inte så. Istället var jag hos min kära numer 18-åriga kusin och sedan hos hennes kompisar. Vi skulle dragit till Toxic, men sedan blev det Pans i gamla stan. Stället var sådär, mycket folk(=lååååång tid innan man får drinkar). Dansade som idioter fram tills tre-nånting och direkt hem till min kusse. Där sov vi fyra-fem timmar inann det var dags att gå upp och förbereda släktsammankomsten senare den dagen. Heh, hela tjocka släkten dagen efter. Jag gick på underbar överskottsenergi sista timmarna.

Bakade tårta och var allmänt kreativ.


Prövade en cigg för första gången också. Snacka om anti-klimax. Jag förväntade mig en host attack a-la-lungorna-upp-genom-strupen. Men inte - då var det inte lika kul. D:

NU! Ska jag åjka ibn till stan och träffa freya sedan skall vi "stöta ihop" med sara och henens rickard. HAAAAAAAA!Äntligen ska man få ett anstikte på kompisen kärlek. :D

Bubblare; Lillkusinen fick spelet "Sista ordet" (Man skall vråla ut saker på ex: T som har med ex: Badrum att göra. Sätter igång en timer och den som skrek ut något på T från badrummet senast får gå ett steg fram,. Jag vrålade "Skåning" på saker på S som har med "Skåne" att göra.

Sjävklart vann jag också.

Julrim på juldagen

"Less is more,
dessa är inte till dina tår.
Smycka din hörsel med dessa,
och du blir kvällens prinsessa"

Jag har julrimmat ihop minst tio rim på en kvart!

Ikväll blir det nog Tegel med Madde och så får jag se om man stöter ihop med Plopp också! Vore kul eftersom det var över ett och ett halvt år sedan man sågs. (Nej jag räknar inte då vi krockade i bussdörren- det var dock hundra år sen det med.)

Ikväll blir vilket fall fest och vad vet jag mer med min Madde som blev 18 igår!

Nu blir det ännu mer Guitar Hero world Tour med min lillebror. (Vi har låst upp Paramore, Pat Benatar OCH Blondie <3 <3) (Alltså behövs det inte spelas mer eftersom de bästa låtarna redan är framme)

"Ut och fira och festa,
denna sak du får testa.
Att på dansgolven med denna under armen svänga,
till en äkta schlagerdänga."

- Fin kultur-rimmare det är jag det.


Julgranspyntning och kaninjakt

Ikväll har jag pyntat årets julgran.(Alldeles själv, därav att den är så SNYGG i år!) Den julgran som min mor och bror illegalt sågade ned någonstans på Norra Ljusterö. Granen var dock för hög. Men med lite sågning och klippning med sekatören så löste det sig fin-fint. Har förövrigt gått och varit sådär franskt dryg och sagt "SEKKATÖÖÖÖR" Om och om igen.

Ja, jag var töntig och sprang ned nu och tog ett kort. Men skall skicka den blogglänk till mina utländska kompisar i Italien, Seribien och Förenade Arabemiraten för att visa hur en äkta fin svensk julgran pyntas.

Mamma glömde förövrigt ytterdörren öppen och från trappan såg jag kaninen skutta i ljusets hastighet mot dörren med ett "SO LONG SUCKERS!!" Tur att han är kanin(därav en liiiiten hjärna) och valde att svänga höger det första han gjorde, där är verandan och ingen utväg. Jag fick då flashbacks till Pokemon-serien där de kastade Pokebollarna på Pokemonen och då var de fångade. Jag hade dock ingen kaninboll och fick nöja mig med att plocka upp kanin
'the traditional aka boring way'. (Däremot lekte jag senare detta med min lillebror som jag om och om igen kastade jongleringsbollar på - Han tyckte inte det var rikgit lika kul som jag tyckte det var)

Farliga tider

(Hade tänkt skriva rubriken på engelska, men jag är för trött för att stava just nu.)

Jag hittade påsen med mina saker från exet som jag fick lämnat till mig för ett tag sedan. Hade bara slängt den i väggen, hårt, först och glömt bort den tills nu. Tog upp mitt linne som luktade precis som honom. Och det är då de bra flashbacksen kommer. Det var liksom en lukt av trygghet, en fast punkt. (Haha, lite kul där. ;P). Så, nu skall jag ställa klockan imorgon, trots att jag har jullov, och sniffa lite på mamma innan hon går till jobbet.

Jag har ett par kaslonger från extet nånstans här
. Synd att jag inte vill förbanna honom eller så, för då kunde jag ha eldat upp dem tillsammans med kompisar (alltså att de står brevid och tittar på, inte att de också blir uppeldade) och skrivit ramsor om hur det skall växa maskrosor ur öronen på honom osv.

Men jag har typ skrivit en analys! Nu skall jag läsa den imrogon också så får vi se vad jag tycker då. (Fan vad anti-klimax om det visar sig vara rent skit)

Over and cappuccino!



En till sak att skriva på önskelistan; Ekorre. De sötaste djur som finns! Sedan finns de dem med mindre smickrande personlighet, som våra ekorrar på landet som kastar kottar på oss och muckar gräl med Lille Skutt. (Skuttis är dock tuffare än dem! MIN NUTTE!!!!!!)

Playing with fire

VAD I HELA VALSJÖN ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG?

Jag tror jag njuter omedvetet av att krossa deadlines.


Imorse försov jag mig och var stört stressad då jag hade femton minuter på mig att duscha och allt sådant där man skall göra på morgonen. Med galla som ville upp i halsen hela tiden och högklackade stövlar sprang jag till bussen - och kom i tid! *high-five*

Men nu sitter jag här med min Freya på msn och min analys i word. I Samhällskunskap B har vi i år arbetet med i huvudsak EN uppgift. En uppgift som jag inte kommer att lämna in. Att gå ut med ETT IG i Sam B är väl inte så farligt? Jag siktade liksom aldrig på att bli ett underbarn ändå.



Annars då? JAG HAR JULLOV! SWEET, SWEEEEET MERCIFUL JULBREAK!

Kom på vad jag borde skrivit på önskelistan till det rödklädda fettot; Lyckopiller. Riktigt bra djävla lyckopiller. Cuz' I'm going to need them! badly.

Drömmar

Det är så härligt med drömmar. Och då menar jag dröm-drömmar. Sådana man har då man sover. Igår natt drömde jag om min drömhydda(timmer, lyx, sjuttioelva badrum, stora sängar TYP.) jag drömde en infrusen kärlek, Alexander Skarsgård begravd i snö och min familj. En bra dröm. (Om man bortser från Skarsgård - sorry! Som var min kusins stora kärlek i drömmen)

Man kan komma upp med så sjuka grejer i sömnen, och oftast är det roligt att drömma, ibland en riktig djävla pina. Som inatt då jag drömmde att jag var fast i Big Brother-huset med perosner som jag absolut INTE vill vara i närheten av. Slutade med att jag dödade alla med en lie. Så det slutade lyckligt iaf! :)

Årets julkort blev klart igår. He he,.. Temat blev; "Östersund - skidskytte VM"


Jesus (INTERN-SKÄMT OBS!!11!!!ett!!)

GARGGHHFF. ÅÅÅÅHÅHÅHÅÅÅÅ. MJUUFTTTHJGLIHGGG.
-irriterad på vissa ibland-

Men, idag har varit en BRA dag! Mina superkompisar var här och pluggade. Eller ja, Sara pluggade, jag sjöng Mamma Mia med Freya som lekte med Sofies julklapp. Jag vill väldigt gärna lägga upp bilder på Sofies julklapp, men eftersom hon är i huvudsak den enda läsaren så kanske jag sabbar själva klapp-känslan då.

Nu är Mamma Mia-skivan färdigspelad. Inget mer ABBA-sjungande, idag. (Dock kan jag inget lova då mamma kommer hem snart och hon ÄR ABBA. Senast fick hon för sig att hon och jag skall uppträda på pappas 50-årsfest med en ABBA-låt. Men, då är jag 22, och vem vet kanske är jag anitngen död eller hög.)

Nu sjunger jag detta istället!! (Min bästis Sofies favvo-låt!)



Du eee min STÖÖÖÖRSSSTA skaTT!


Från vrålande karaoke till statsproblem. Jag skall nu ta hand om lite terrorister som fått för sig att bomba mitt parlament och (värst av allt!!!) min stats största shoppingcenter. de djävlarna.

I really hate the world today



Adele - Chasing Pavements
by wonderful-life1989





Gammalt inlägg om nysning

Och så plötsligt kommer den.

Nysattacken.

Nysandet startar lite långsamt, ungefär 1 sek mellan varje nys. Sedan ökar takten. Man sitter tillslut och headbangar pågrund utav nysningarna. Mitt ben är lite sär så det brukar sparka varje gång jag nyser också, sedan börjar alltid vänster öga rinna också.

Så där sitter man och sparkar, headbangar och gråter med ett öga, man är helt utom kontroll. Det spelar ingen roll att Amazing Grace börjar spela i spellistan - Det går icke att byta låt!

Sedan slutar det. Det går en sekund då allt är stilla, och så får man gåshud. Jag får alltid gåshud efter att ha nysit.

Hur nyser du?

NCIS, juklappar och Buddhismen

Åh vad jag älskar NCIS. Läste något skitsnack om att de skall byta ut Gibbs mot en ung fjolla eftersom den nuvarande "inte lockar en yngre publik". HELLO! Jag är liksom fortfarande tonåring och dreglar över den serien. Ge mig boxar. Ge mig säsonger. Och det för mina tankar till julklappar.

Jag vill verkligen ge min lillebror något speciellt och bra. Hans julklapp känns som den viktigaste! Förra året fick han en skolväska(han använder den hela tiden). Snygg är den med. Och i är måste jag slå det. Så tredje boken i Eragon-serien tänkte jag. förbryllad dock att pocketen kostade fyrtio kronor mer än "vanlig" bok. MEN JAG VET INTE!

Vad köper man till sin 15-åriga lillebror?!


Jag skall återgå till mitt pluggande utav Buddhismen, hade en bra helg och ville inte ägna den åt pluggande. Ångrar jag att jag inte pluggade? Aldrig. Jag kan tänka att det hade varit Smart utav mig att plugga, men gjort är gjort, ingen idé att ha det i huvudet. Jag älskar att kunna släppa saker så lätt!

Vi "ska" inte ha julgran

Jag frågade om vi inte kunde försöka införskaffa en julgran snart så att jag får julpynta. Vet ni vad mamma svarade? VET NI?!! "Vi hade tänkt att inte ha någon julgran i år". Huh?

Efter höga protester från mig sade hon att vi kan skaffa en gran, PÅ LANDET! Åååhh,.. jag fattar inte vad det är med dem! Vi har Alltid haft gran här hemma, och om de tycker de är jobbigt att den barrar så är det bara tjacka den über-snygga rosa granen jag såg på Lagerhaus. :(

Skall sätta upp en protestlista på kylen ikväll. Jag vet att mamma och pappa kommer at bli nedröstade. för Jag signar på plus-sidan, jag tvingar även Mårten till det och Nuffsi (aka Lille Skutt) är alltid på min sida.

Jag ska ha gran. Plast eller ej, en gran-djävel skall in i radhuset.

Johannas lillebror hatar

Eftersom jag är för sur och ledsen hela tiden för att skriva i bloggen tar jag inlägg från den gamla jag delade med Freya och publicerar. Först ut; Johannas lillebror hatar.



Mårten står och diskar och försöker samtidigt sjunga Israels bidrag till ESC detta år; lyssna själva.



"Alltså Johanna, jag hatar att diska durkslag! Det känns så meningslöst - skummet rinner igenom hålen liksom!!"

Spontant köp

Helt spontant köpte jag just två böcker. Jaha. Jag har nog aldrig gjort ett sådant snabbt köp i hela mitt liv. skrämmande enkelt att bara låta fingrarna styra, och klicka hem "Twilight" och "En fläkt av stormen".

Härnäst kommer jag ha ringt Tv-Shop angående strykjärn. Och sedan börjar jag shoppa flygbolag och rätt vad det är så kommer jag att inse mitt sjuka beteende och gå in i väggen eller kraschlanda i marken och dö.

Jaja, jag kommer att iaf ha bra läsning under tiden.
Buona notte! :)



Love is in the air

HIHIIIIIIIIII.

Jag sitter och stor-ler, skrattar och väser fram lyckliga tjut framför datorn. Viftar med händerna och hoppar upp och ned på stolen. Krafsar i bordskivan och får tyck i halsen. (tryck som känns som när man försöker tvinga upp kräks men utan kräkset, lit eobehaglgit alltså!)

Varför?

För att två av mina bästa vänner har gått och blivit kära, och kärade tillbaks. WOW. Skitkul! Just nu njuter jag av att vara hyper för deras skull och inte deppad för att vara utan kille själv.


RSS 2.0